Natrag
25.3.2019 23:21

facebook

twitter

google

rss

dulist

ČESTITAMO! Stjepan Srhoj dobitnik nagrade ‘SmartEIZ Innovation Prize’

26.9.2018 @ 20:26 Dulist Aktualno

Podijelite:

Stjepan Srhoj, asistent na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju dobitnik je nagrade “SmartEIZ Innovation Prize” za najbolje znanstveno istraživanje u sklopu projekta EU Horizon 2020 “SmartEIZ”.

Projekt SmartEIZ ima za cilj jačanje istraživačkih kapaciteta na Ekonomskom institututu Zagreb (EIZ) kroz suradnju s prestižnim institucijama u Europi. Nagrađeni članak provodi evaluaciju potpora za mlada poduzeća tijekom recesije i napisan je u suradnji s kolegama s EIZ-a, Brunom Škrinjarićem i Sonjom Radas. Evaluacijski odbor za odabir najboljeg istraživanja uključivao je istraživače s više institucija uključujući University College London, University Maastricht i Bocconi.

Na slici: koautor Bruno Škrinjarić

Ovo je četvrta nagrada mladog asistenta u prethodnih godinu dana. Prisjetimo se da je Srhoj dobitnik nagrade Olga Radzyner koju dodijeljuje Austrijska Narodna Banka, Hans Raupach nagrade koju dodijeljuje njemački Leibniz institut, Career Integration Fellowship koju dodijeljuje češko-američka institucija CERGE-EI i upravo SmartEIZ Innovation Prize u sklopu EU Horizon 2020 projekta. Dodamo li ovome izlaganja istraživanja u tijeku na Sveučilištu Princeton i sudjelovanje u ovogodišnjoj Akademiji za politički razvoj (APR) možemo zaključiti da je Stjepan bio izrazito produktivan.

Srhoj je asistent na kolegijima Osnove ekonomije, Mikroekonomija, Makroekonomija i Povijest ekonomske teorije i metode koje vodi prof. dr. sc. Đuro Benić.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana