Aktualno

ČESTITAMO! Stjepan Srhoj dobitnik nagrade ‘SmartEIZ Innovation Prize’

ČESTITAMO! Stjepan Srhoj dobitnik nagrade 'SmartEIZ Innovation Prize'

Stjepan Srhoj, asistent na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju dobitnik je nagrade “SmartEIZ Innovation Prize” za najbolje znanstveno istraživanje u sklopu projekta EU Horizon 2020 “SmartEIZ”.

Projekt SmartEIZ ima za cilj jačanje istraživačkih kapaciteta na Ekonomskom institututu Zagreb (EIZ) kroz suradnju s prestižnim institucijama u Europi. Nagrađeni članak provodi evaluaciju potpora za mlada poduzeća tijekom recesije i napisan je u suradnji s kolegama s EIZ-a, Brunom Škrinjarićem i Sonjom Radas. Evaluacijski odbor za odabir najboljeg istraživanja uključivao je istraživače s više institucija uključujući University College London, University Maastricht i Bocconi.

ČESTITAMO! Stjepan Srhoj dobitnik nagrade 'SmartEIZ Innovation Prize'

Na slici: koautor Bruno Škrinjarić

Ovo je četvrta nagrada mladog asistenta u prethodnih godinu dana. Prisjetimo se da je Srhoj dobitnik nagrade Olga Radzyner koju dodijeljuje Austrijska Narodna Banka, Hans Raupach nagrade koju dodijeljuje njemački Leibniz institut, Career Integration Fellowship koju dodijeljuje češko-američka institucija CERGE-EI i upravo SmartEIZ Innovation Prize u sklopu EU Horizon 2020 projekta. Dodamo li ovome izlaganja istraživanja u tijeku na Sveučilištu Princeton i sudjelovanje u ovogodišnjoj Akademiji za politički razvoj (APR) možemo zaključiti da je Stjepan bio izrazito produktivan.

Srhoj je asistent na kolegijima Osnove ekonomije, Mikroekonomija, Makroekonomija i Povijest ekonomske teorije i metode koje vodi prof. dr. sc. Đuro Benić.

Pročitajte još

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist