AktualnoCrna kronika

FOTO/VIDEO CESNU SRUŠILO NEVRIJEME U zrakoplovnoj nesreći ozlijeđeni bračni par i pilot

FOTO/VIDEO CESNU SRUŠILO NEVRIJEME U zrakoplovnoj nesreći ozlijeđeni bračni par i pilot

U manjem zrakoplovu, koji se nešto prije 17 sati srušio u blizini Zračne luke Dubrovnik, nalazilo se dvoje putnika, bračni par (1971. i 1975. godište) te pilot, svi državljani Austrije.

Prema prvim informacijama s Hitne pomoći dvije osobe su lakše ozlijeđene, a jedna teže s višestrukim prijelomima, no izvan je životne opasnosti. Na teren su izašla dva tima Hitne pomoći, iz Konavala te iz grada.

Iz Opće bolnice Dubrovnik su potvrdili kako je dijagnostička obrada u tijeku. Nakon obrade dvoje ozlijeđenih bit će pušteni iz bolnice, dok će treća osoba biti hospitalizirana zbog otvorenog prijeloma potkoljenice.

Podsjetimo, riječ je o privatnom zrakoplovu austrijskih oznaka koji je bio na letu iz Graza za Dubrovnik. Neslužbeno saznajemo kako je uzrok pada kratkotrajno nevrijeme koje je pogodilo naše područje u tim satima, zbog čega je avion pao na zemljanu površinu (gradilište) pored piste. Na svu sreću, izbjegnuta je veća nesreća. Naime, zrakoplov je u trenutku slijetanja zbog vjetra skrenuo preko ograde te zamalo udario u druge avione. Također, možemo istaknuti kako je sreća upravo i vrijeme pada zrakoplova. U jutarnjim satima, na tom istom mjestu bilo je 15-tak radnika te bagera.

Pročitajte još

PRIGODNI PROGRAM Jubilarna deseta obljetnica SHKM u Dubrovniku

Dulist

GOSTOVANJE U HERCEG NOVOM ‘Vidi kako Lokrum pere zube’ pred crnogorskom publikom

Ivana Mijić Vulinović

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist