Županija

Centar za poduzetništvo organizira prezentaciju i edukaciju, provjerite koje!

Centar za poduzetništvo organizira prezentaciju i edukaciju, provjerite koje!

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije u suradnji s Općinom Konavle poziva zainteresirane na prezentaciju natječaja Ministarstva turizma ”Konkurentnost turističkog gospodarstva”. Prezentacija će se održati u utorak, 5. veljače 2019. godine s početkom u 11 sati u prostorijama Općine Konavle (Trumbićev put 25, Cavtat).

Predmet natječaja je dodjela bespovratnih sredstava za podizanje konkurentnosti turističkog gospodarstva kroz potporu ulaganjima u povećanje standarda, kvalitete i dodatne ponude ugostiteljskih objekata, razvoj posebnih oblika turizma, razvoj novih i inovativnih turističkih proizvoda te održivi razvoj.

Za dodjelu bespovratnih sredstava prijaviti se mogu: subjekti malog gospodarstva (trgovačka društva izvan javnog sektora, obrti i zadruge) i obiteljska poljoprivredna gospodarstva (OPG).

Natječaj je otvoren od 28. siječnja 2019. godine, a traje do 1. ožujka 2019. godine. Za sve informacije možete se javiti na kontakt broj: 020/418-401 ili e-mail: dcp@dcp.hr.

U sklopu projekta „Novim znanjem do uspjeha“, Centar za poduzetništvo d.o.o. organizira besplatnu edukaciju „Osnove financija za poduzetnike“ koja će se održati 07. veljače 2019.  s početkom u 10 sati u prostorijama Učilišta Mijoč, na adresi Kralja Zvonimira 5 u Metkoviću.

Svrha edukacije je upoznati polaznike s financijsko-računovodstvenim poslovanjem, dobrim praksama i standardima, izvještajima i evidencijama. Polaznici će biti upoznati s osnovnim računovodstvenim pojmovima, poreznom politikom u RH i obvezama poduzetnika s naglaskom na kvalitetnije praćenje vlastitog knjigovodstvenog poslovanja.

Molimo sve zainteresirane da se prijave na tel: 020/418-401 ili e-mail: dcp@dcp.hr. Broj polaznika je ograničen, a prijave se zaprimaju do četvrtka, 07. veljače 2019. (do 09:00 sati).

Pročitajte još

OBJAVLJENE LISTE HDZ-a Franković jedini iz Dubrovnika

Dulist

SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA KONAVALA Usvojeno izvješće o radu načelnika Lasića

Dulist

Dolina Neretve prvi put uključena u poseban regionalni program Ministarstva

Dulist