Grad

‘ČELIČNI MATO’ NE POSUSTAJE Taj Mahal i Karaka sedam dana bez stolova, Sombrero travelu novčana kazna

'ČELIČNI MATO' NE POSUSTAJE Taj Mahal i Karaka sedam dana bez stolova, Sombrero travelu novčana kazna

Ugostiteljski objekti Taj Mahal i Karaka ostali su na sedam dana bez javne površine, a zbog nepravilnosti će platiti i novčanu kaznu.

Naime, kako javljaju iz Grada Dubrovnika u srijedu navečer su komunalni redari, kojima se pridružio i sam gradonačelnik Mato Franković, prilikom redovitog obilaska javnih površina u povijesnoj jezgri, naišli na nekoliko nepravilnosti te će prekršiteljima biti izdane kazne.

Taj Mahal i Karaka su stolovima izašli izvan prostora odobrene javne površine i zgob toga su sankcionirani.

Jednako tako, novčano je kažnjena i putnička agencija Sombrero travel zbog nepropisnog reklamiranja, odnosno postavljanja reklamnog panoa bez potrebnog odobrenja Grada Dubrovnika.

-Grad Dubrovnik, sa svojim komunalnim redarstvom, ustrajat će i dalje u održavanju reda gradskim ulicama te poštivanju propisa, a počinitelji će se kažnjavati sukladno pravilniku. Podsjećamo, za prvi prekršaj ugostiteljskim objektima javna površina ukida se na sedam dana, za drugi prekršaj na 30 dana, dok će se oni koji se uhvate u ponovljenom, trećem prekršaju kazniti oduzimanjem javne površine trajno – navode iz Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist