DuList IN

CELEBRITY MASTERCHEF Nikša Kušelj ostaje, ispao Ivica Skoko

CELEBRITY MASTERCHEF Nikša Kušelj ostaje, ispao Ivica Skoko

Posljednja replika teleće Piccatte Milanese s domaćim tagliatellama i umakom od rajčice i bosiljka koju je žiri trebao kušati bila je ona koju je napravio Ivica Skoko. Hodajući prema žiriju Ivica nije osjećao nikakvu napetost, stavio je svoj tanjur pred njih i čekao komentar.

´Vi niste imali problema s tjesteninom, je li tako?´, upitao ga je Dino. ´Pa ne znam!´, odgovorio je Ivica. Dino je zaključio da je njemu nekako najbolje išlo jer je žiri kod njega morao najmanje intervenirati da ga spasi. Ivica nije pomiješao tjesteninu sa salsom jer mu je taj detalj promaknuo. Prema Dinovoj procjeni, u umak je stavio previše luka i nije dovoljno slan. ´Za tjesteninu ne mogu ni procijeniti koliko je slana ili neslana, toliko je tvrda…´, zaključio je.

Radovan poručio Ivici da se drži kreiranja i šivanja

Andreju ova replika nije bila neukusna, a smjesa u kojoj je pripremano meso je mogla biti deblja. Estetski mu je jelo sličilo na originalni tanjur. ´Šteta, šteta za tjesteninu!´, zaključio je. Ivica je očekivao takav komentar jer je znao da mu tjestenina nije bila dovoljno kuhana. Radovanu replika zapravo nije bila za jesti. Pitao je Ivicu je li u svojoj profesiji inače šije ili samo kreira, a kad mu je simpatični modni dizajner odgovorio da radi oboje poručio mu je: ´E pa držite se Vi toga!´. Ivica cijeni komentare žirija: ´Zeznuo sam stvari i tu nema povratka!´.
Kad je došlo vrijeme odluke, kandidati su došli pred žiri, a Dino im je čestitao na borbi. Međutim, u jelu su svi nešto bili ´zeznuli´. Neki više, a neki manje. Odluku je izrekao Andrej: ´Onaj koji je najviše ´zeznuo´, najviše zabrljao u svemu tome i kandidat koji će nas napustiti je – Ivica!´.
´Držite se!´, poručio je Ivica Nives, Alki i Nikši te se pozdravio sa žirijem. ´Nisam znala da će biti tako dirljivo´,Nives nije bilo svejedno što Ivica odlazi. Alka je rekla da će se snaći i pronaći drugog gentlemana da joj pomaže u kuhinji. ´Volio bih da se bilo tko od njih troje nađe u finalu i da pobijedi. To bi bilo predivno, da iz naše grupe bude prvi pobjednik Celebrity MasterChefa´, prokomentirao je Ivica prije odlaska kući.

Pročitajte još

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist

[FOTO] SPOMEN IZLOŽBA Marita Kisić Kamić predstavila umjetnička djela od plastičnih boca

Dulist

[FOTOGALERIJA] Sunčana nedjelja idealna za đir Gradom!

Dulist