DuList IN

CELEBRITY MASTERCHEF Hoće li Nikša Kušelj preživjeti eliminacijski izazov?

Celebrity Masterchef

Druga epizoda pred MasterChef kandidate donosi nove izazove i uzbuđenja.

Alka se drugi dan u kuhinji već osjeća kao Mirko Filipović pred borbu, a Nives je u strahu da neće proći nove izazove.
– Prednost koju ćete danas dobiti igra značajnu ulogu u vašem ostanku u emisiji! – kandidatima će poručiti Andrej Barbieri. Nakon što su se kandidati predstavili sa svojim autorskim jelima žiri je stekao dojam o kulinarskim sposobnostima svakog od njih. U testu koji će uslijediti, žiri će provjeriti i njihovo kulinarsko predznanje.
– Nadam se da ću se relativno dobro snaći, da se ne osramotim – izjavio je Skoko.

Celebrity kandidati morat će dobro naoštriti svoja osjetila jer je pred njima težak zadatak: pogoditi što više salata, klica i začina koje je žiri stavio pred njih. Kandidat ili kandidatkinja koji je u prethodnoj epizodi napravio najbolje autorsko jelo u ovom će izazovu imati prednost nad ostalima te će mu se na točne odgovore dodati još dva boda više.

Nakon Testa osjetila pred Nikšom, Alkom, Ivicom i Nives bit će prvi eliminacijski izazov: što bolje replicirati zadano jelo. Privilegiju odabira jela imat će pobjednik Testa osjetila, a ono će za kandidate biti najvažnije jelo koje su dosad pripremili u ovoj kuhinji jer kuhaju za ostanak u showu.

Budući da kandidati ipak nisu na ´domaćem´ terenu, stres i napetost mogli bi učiniti svoje. Saznat ćemo tko je najbolji poznavatelj salata, tko se najbolje snašao s mašinicom za tijesto, ali i za koga će ovo biti posljednje kuhanje u najpoznatijoj kuhinji u Hrvatskoj.

Pročitajte još

Roditelji prijavite svoje mališane na Ljetnu školu brodogradnje

Dulist

LJETO U VALAMARU Još jedan vikend pun smijeha, filmova i dobre glazbe na Babinom kuku

Dulist

LJETNI ĐIR Brojne ljepotice ‘okupirale’ Stradun

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija