Aktualno

Oglasio se i CC Revelin: Toljev performans

Oglasio se i CC Revelin: Toljev performans

Povodom medijskih napisa o tome kako je dubrovački umjetnik, Slaven Tolj, sinoć nasilno izbačen iz dubrovačkog kluba Revelin, nakon čega je tobože proveo noć u policiji,

dužni smo reagirati na ove apsolutne neistine, koje našem klubu nanose nenadoknadivu štetu, ali i s ciljem pravodobnog i istinitog informiranja javnosti – piše u priopćenju za javnost Culture Cluba Revelin.

– Navodi Slavena Tolja o tome kako su ga zaštitari Culture Cluba Revelin nasilno izbacili iz Kluba, te mu pritom zavrnuli ruku na leđa, su neistine koje s gnušanjem odbacujemo – pišu dalje, te navode kako je koncert splitskog benda TBF protekao posve uobičajeno, u očekivano dobroj atmosferi.

– Nakon jedne pauze, članovi benda su se vratili na pozornicu obučeni u majice s natpisom SRĐ JE NAŠ. Budući kako znamo o čemu se radi, takav način izražavanja mišljenja čak smo smatrali dobrom zafrkancijom, i nismo tome pridavali neki veći značaj. TBF je nastavio svirati, a mi nastavili raditi uobičajeni posao oko organizacije. Na samom završetku koncerta pozvali su nas djelatnici iz osiguranja, kazavši kako se događa nekakav manji incident na ulazu. Slaven Tolj, inače naš gost te večeri, glasno je vikao, no otišao je nakon nekih dvadesetak minuta. I to je sve oko sinoćnjeg tzv. incidenta u Culture Cluba Revelin.

Sve drugo su insinuacije i jeftini pokušaji dobivanja medijske pozornosti. Culture Club Revelin je jedan običan gradski klub u kojemu su svi dobrodošli i u kojem svi djelatnici obavljaju svoj posao profesionalno, kao što je to bilo i na sinoćnjem koncertu, koji je protekao u dobrom raspoloženju i bez ikakvih incidenata. Politika nas apsolutno ne zanima, naša misija je raditi na stalnom boljitku kako bismo turističku ponudu ovoga grada podigli na što veću razinu. Na tome ćemo i dalje raditi

Slavena Tolja javno ćemo upitati zašto nas je povukao za nos i grubo iskoristio za svoj najnoviji performans? – stoji u priopćenu Culture Club Revelin.

Pročitajte još

SEDAM GODINA OD VELIKE TRAGEDIJE Odavanje počasti žrtvama održat će se na Porporeli

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist

POMOZIMO MALENOM ROKU Trogodišnjaku dijagnosticiran tumor na mozgu

Dulist