Natrag
19.2.2019 01:49

facebook

twitter

google

rss

dulist

Cavtat ovog vikenda u znaku maškara

27.7.2012 @ 19:46 Ana Prohaska dulist IN
2;2

Podijelite:

Cavtat će, u sklopu Cavtatskog ljeta, ovog vikenda ugostiti maškarane grupe iz naše županije, kao i brojne ulične zabavljače i performere, koji tradicionalno okupe tisuće posjetitelja na cavtatskoj rivi.

Maškarani vikend počinje u subotu  u 21:00 karnevalskom povorkom predvođenom Cavtatskom glazbom i mažoretkama, a nastavlja se uz Fantastico Latino Show. U programu još sudjeluju Cirkusko akrobatska skupina Hram iz Splita, break dance skupina Positive force, također iz Splita, Cirkuske vještine Cavtat, Capoiera Amazonas Dubrovnik te bubnjarski ansambl Rudiment iz Varaždina.

Nedjelja je, od 20:30, rezervirana za dječji karneval uz nastup Fantastičnog Frane i Vrtuljak kluba s animacijskim programom za djecu na cavtatskoj ljetnoj pozornici. U programu koji će se održavati na više lokacija na cavtatskoj rivi  sudjelovat će i  svi ostali izvođači prve večeri.

Maškarani vikend već tradicionalno završava spektakularnim ponoćnim vatrometom.
 

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana