Županija

Časne sestre odlaze iz Josipovca, Nardelli zahvalio na predanom radu

Načelnik Župe dubrovačke Silvio Nardelli u ponedjeljak je ugostio časnu sestru Brigitu Rojnicu koja je vršila službu predstojnice redovničke zajednice u Zavodu i službu medicinske sestre u Centru za rehabilitaciju Josipovac i časnu sestru Terezu Pervan Provincijalku Služavki Malog Isusa iz Splita.

Povod druženja bio je odlazak časnih sestara iz Župe Mandaljena zbog ukinuća redovničke zajednice u Zavodu Josipovac u Mandaljeni. Načelnik se zahvalio na predanom služenju sestara već dugi niz godina. Zahvalio se što su Sestre u župi vodile crkveno pjevanje, uređivale crkvu i crkveno ruho, vodile domaćinstvo kod župnika, a posebno što su udomljavale djecu s posebnim potrebama o kojima su danonoćno brinule. Zaželio im je uspjeh u daljnem radu njihovog poziva.

Sestra Brigita iskazala je posebnu zahvalnost načelniku koji je uvijek bio na raspolaganju za pomoć u trenucima kad im je bilo potrebno.

Pročitajte još

BOŽO LASIĆ ZAPREPAŠTEN DIVLJALUKOM Drastične sankcije za divlja odlaganja otpada

Dulist

Župa obnavlja dokumentaciju korisnika socijalne skrbi

Dulist

U 2019. Županiju posjetilo 183 tisuće Nijemaca

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija