Natrag
17.2.2019 04:54

facebook

twitter

google

rss

dulist

Caritasovo predavanje o pomoći bližnjima

22.5.2013 @ 10:08 Ana Prohaska Zanimljivosti
2;2

Podijelite:

Predavanje na temu "Uloga svakog od nas u brizi za neizlječivo bolesne", kojeg organizira Caritas Dubrovačke biskupije, bit će predstavljeno dubrovačkoj publici 24. svibnja u 20 sati u dvorani pape Ivana Pavla II..

Predavačice će biti Ana Perišić, voditeljica Centra za hagioterapiju Split i Renata Marđetko,predsjednica Udruge "Pomoć neizlječivima" iz Međimurja i koordinatorica u Centru za koordinaciju palijativne skrbi u Gradu Zagrebu.

Iz Caritasa pozivaju na predavanje sve koji su zainteresirani za ovu temu, posebice one koji se u svom poslu susreću s osobama koje su neizlječivo bolesne kao i članove obitelji u kojima postoje takvi bolesnici, kako bi se naučili lakše nositi sa ovom zahtjevnom situacijom.

Pola sata prije predavanja, točnije u 19.30 sati, na istom mjestu održat će se susret svih onih koji žele postati volonteri Caritasa.
 

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana