Zanimljivosti

Caritasova zahvala dobročiniteljima

Poštovani dobročinitelji, ovim putem želimo se zahvaliti svima koji su podržali humanitarnu akciju Caritasa Dubrovačke biskupije

u prikupljanju prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština, koje smo raspodijelili potrebnima u našem Gradu i široj okolici.

Ovime se pokazuje izuzetan duh solidarnosti i zajedništva koje se temelji na vjeri prema Isusovoj riječi: „Što god učiniste jednom od moje najmanje braće, meni učiniste“. Neka Isus, čije Uskrsnuće slavimo u ovim najsvetijim danima liturgijske godine, bude svim ljudima radost i nada u ovim vremenima krize – rekao je don Robert Ćibarić, ravnatelj Caritasa Dubrovačke biskupije po završetku uskršnje akcije kojoj su se odazvali brojni naši sugrađani.

Akcija prikupljanja hrane i higijenskih potrepština odvijala se u skladištu Caritasa u petak i subotu, 30. i 31. ožujka. Od prikupljenih proizvoda pripremljeni su paketi za najpotrebitije obitelji o kojima skrbi Caritas Dubrovačke biskupije i isporučeni u srijedu 04. travnja. U Caritasu ističu posebnu zahvalnost općini Trpanj i župi sv. Petra i Pavla iz Trpnja te molitvenoj zajednici „Dva srca“ iz župe sv. Križa u Gružu na organiziranom prikupljanju i zauzetosti za uspjeh ove akcije.

– Svim ljudima dobre volje i otvorena srca želimo sretan i blagoslovljen Uskrs – poručuju volonteri i don Robert Ćibarić, ravnatelj Caritasa Dubrovačke biskupije.

Svi koji žele financijski podržati projekte i djelovanje Caritasa Dubrovačke biskupije, mogu svoje novčane priloge uplatiti na broj žiro računa kod RBA 2484008-1102301663.
 

Pročitajte još

VRTOVI SUNCA ZA ŽARKOVICU Deset godina poslovanja u znaku humanitarne večere

Dulist

NOVI/STARI KNEZ PORPORELE Čile: Ubuduće će za provokatore od novinara biti bolji odgovori

Dulist

DOMUS CHRISTI Konavoka Nike Divizić proslavila stoti rođendan!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija