Natrag
19.3.2019 09:06

facebook

twitter

google

rss

dulist

Caritasova zahvala dobročiniteljima

6.4.2012 @ 17:01 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti
3;3

Podijelite:

Poštovani dobročinitelji, ovim putem želimo se zahvaliti svima koji su podržali humanitarnu akciju Caritasa Dubrovačke biskupije

u prikupljanju prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština, koje smo raspodijelili potrebnima u našem Gradu i široj okolici.

Ovime se pokazuje izuzetan duh solidarnosti i zajedništva koje se temelji na vjeri prema Isusovoj riječi: „Što god učiniste jednom od moje najmanje braće, meni učiniste“. Neka Isus, čije Uskrsnuće slavimo u ovim najsvetijim danima liturgijske godine, bude svim ljudima radost i nada u ovim vremenima krize – rekao je don Robert Ćibarić, ravnatelj Caritasa Dubrovačke biskupije po završetku uskršnje akcije kojoj su se odazvali brojni naši sugrađani.

Akcija prikupljanja hrane i higijenskih potrepština odvijala se u skladištu Caritasa u petak i subotu, 30. i 31. ožujka. Od prikupljenih proizvoda pripremljeni su paketi za najpotrebitije obitelji o kojima skrbi Caritas Dubrovačke biskupije i isporučeni u srijedu 04. travnja. U Caritasu ističu posebnu zahvalnost općini Trpanj i župi sv. Petra i Pavla iz Trpnja te molitvenoj zajednici „Dva srca“ iz župe sv. Križa u Gružu na organiziranom prikupljanju i zauzetosti za uspjeh ove akcije.

– Svim ljudima dobre volje i otvorena srca želimo sretan i blagoslovljen Uskrs – poručuju volonteri i don Robert Ćibarić, ravnatelj Caritasa Dubrovačke biskupije.

Svi koji žele financijski podržati projekte i djelovanje Caritasa Dubrovačke biskupije, mogu svoje novčane priloge uplatiti na broj žiro računa kod RBA 2484008-1102301663.
 

Komentari





O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana