Zanimljivosti

Caritas dodijelio zahvalnice

Caritas Dubrovačke biskupije dodijelio je danas priznanja i zahvalnice svima koji su pomogli u radu Caritasu DB u protekloj godini, tako je i duList dobio priznanje.

Ovom prigodom biskup msgr. Mate Uzinić istaknuo je da je upravo prije godinu dana blagoslovio prostor Caritasa i zahvalio se na podršci u radu. Zahvalio se svim medijima te da svim medijima pripada godišnja nagrada Caritasa.
 
– Ovo je godina vjere, a protekla godina je bila godina ljubavi. Iz Božje perspektive ljubav je na prvom mjestu, a iz ljudske perspektive je vjera. Pokušajmo probuditi svoju vjeru i pomognimo onima kojima to treba – naglasio je Uzinić.  

Nazočnima se obratio i ravnatelja Caritasa Dubrovačke biskupije don Robert ćibarić.
– Sutra je prva godišnjica od blagoslova prostora Caritasa i početka djelovanja prostora u kojem se razmjenjuje „materijalizirana ljubav“ mnogih. Sve što vidite ovdje dio je povjerenja kojeg nam poklanjaju mnogi. Velika je to čast, ali i obveza koju prihvaćamo s poštovanjem prema svima  i onima koji su dali i onima koji su ili će pomoć primiti, a sve u duhu kršćanske ljubavi. Zato smo danas ovdje kako bi svima vama još jednom zahvalili na vašem doprinosu u radu Caritasa Dubrovačke biskupije. Također, koristim priliku da putem naših medija, koji su također svojim djelovanjem dali svoj doprinos – zahvalim svima koji
su se na bilo koji način uključili u naš rad. Svi ste vi dio velike Caritasove obitelji, ali i svima vama pripada godišnja nagrada Grada Dubrovnika koju smo dobili i na kojoj zahvaljujemo Gradu Dubrovniku kao i našem predlagatelju gosp. Goranu Violiću pročelniku DUZS – rekao je među ostalim don Robert Ćibarić. 
 

Pročitajte još

[VIDEO] Po ričeti Marove none skuhajte štufani grah

Dulist

PORAST OD 14 POSTO Hrvati sve više kupuju preko Interneta

Dulist

UHVATILI SMO TRENUTAK Ljubav na Postiri

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija