Aktualno

Capor: Bit će veselje!

Capor: Bit će veselje!

U kojem sastavu će aktivisti inicijative „Srđ je naš“ nastupiti na javnom izlaganju Studije o utjecaju na okoliš zahvata Športsko – rekreacijskog centra s golf igralištem Srđ, koje se u utorak, 8. siječnja održava u kinu Sloboda?

Podsjetimo, 1. rujna 2010. godine, također u kinu Sloboda, na javnoj raspravi o Prijedlogu Urbanističkog plana uređenja Športsko-rekreacijski centar s golf igralištem i turističkim naseljem Bosanka sjever i jug tražila se stolica više, a aktivisti inicijative „Srđ je naš“ u kino dvoranu su ušli s velikim transparentom i sa zviždaljkama u ustima. U višesatnoj i za mnoge iscrpljujućoj raspravi brojni građani redali su svoje primjedbe, iznosili i strahove i predviđanja o budućnosti projekta, ali i burno negodovali na poneka pozitivna razmišljanja o projektu.

Koordinator inicijative Đuro Capor potvrdio je dolazak na javnu raspravu u utorak.
– Mi ćemo svakako doći, a što će točno biti to se nismo još dogovorili. A u krajnjem slučaju neka to bude iznenađenje – kaže Capor, koji ističe kako inicijativa „Srđ je naš“ ima podršku Zelene akcije iz Zagreba, čiji su predstavnici nazočili i javnoj raspravi 2010. godine.

Na upit što očekuje od suprotne strane, Capor je rekao:
– Dovoljna je i ova manipulacija s lokacijom. Htjeli su sve odraditi u Gradskoj vijećnici gdje jedva stane 50 ljudi. To najviše pokazuje koliko uopće uključuju javnost. Bit će veselje u utorak – najavio je na kraju Capor.

Pročitajte još

JESTE LI KUPOVALI OVU ČOKOLADICU? Iz prodaje se povlači KitKat Mini

Dulist

ČEKA VAS KULINARSKA AVANTURA Restoran 360 već sutra otvara svoja vrata!

Dulist

VELIKE PROMJENE Booking.com više ne može jamčiti najnižu cijenu smještaja

Dulist