Crna kronika

Čak sedamnaest osoba nosilo sa sobom kokain, tablete, ‘travu’…

Čak sedamnaest osoba nosilo sa sobom kokain, tablete, 'travu'...

U proteklih tjedan dana na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zatečeno je 17 osoba u posjedu manjih količina marihuane, amfetamina, kokaina i tableta koje se nalaze na popisu droga.

Radi se o 5 hrvatskih i 12 stranih državljana kod kojih je droga pronađena prilikom ulazne, odnosno izlazne granične kontrole i na području Dubrovnika i Opuzena.

Droga je uz potvrdu oduzeta, a svi hrvatski i strani državljani su prekršajno sankcionirani po Zakonu o suzbijanju droga.

Iz Policije posebno izdvajaju slučaj zaplijene 31,5 grama marihuane koja je pronađena 1. listopada, u ranim popodnevnim satima, na MCGP Metković, prilikom obavljanja ulazne granične kontrole vozila srbijanskih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 24-godišnji državljanin Srbije. Pregledom vozila i osobe koja je pristupila graničnoj kontroli, isti je iz donjeg rublja izvadio i predao 3 pvc vrećice sa ukupno 31,5 grama marihuane. Droga je oduzeta, dok je navedena osoba uz kaznene prijavu za kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama, dovedena pritvorskom nadzorniku.

Pročitajte još

NIJE OBAVIO PREGLED, VOZIO POD UTJECAJEM DROGA… ‘Zaradio’ kaznu od 3.303 eura

Dulist

Turist iz Srbije u šetnji Gružem ukrao mobitel sa stražnjeg sjedala automobila

Dulist

PROMETNA NA ILIJINOJ GLAVICI Vozačica udarila u stup, prevezena u bolnicu

Dulist