DuList INDuList PROMO

CAFFE NIGHT BAR MODENA Zimska sezona otvorena u novom ruhu!

CAFFE NIGHT BAR MODENA Zimska sezona otvorena u novom ruhu!

Gdje uživati u dobroj čaši vina ili pivi? Pričati s voljenom osobom ili voditi zanimljivu raspravu u društvu?

Mi ćemo Vam otkriti novo/staro mjesto koje može postati Vaš svakodnevni kafić za druženje. Po sredini Bourbona, već dobro poznat caffe/night bar Modena, ali u novom ruhu ponudit će Vam upravo sve to.

Nije samo prostor osvježen, već i cijela ponuda. Elegancija i raskoš prostora poziva na ugodnu čašicu razgovora uz glazbu domaćih i stranih izvođača za sve one željne drugačije ponude u Gradu.

Modena nas uvodi i najavljuje zimsku sezonu raznoraznim događanjima kao što su koncerti, partyji, tematske večeri… Prvi, veliki događaj Johnny Walker party otvorio je sezonu dobre zabave i druženja, te dodatno zagrijao uzavrelu atmosferu. Uz zvukove resident DJ-a, posjetitelji su imali priliku uživati u promotivnim cijenama ovog cijenjenog whiskeya, a zgodne hostese dodato su užarile podij. Tko je sve plesao, a tko degustirao Johnnyja pogledajte u našoj fotogaleriji!

Modena će nastaviti oduševljavati svoje posjetitelje svaku subotu tematskim partijima uz nezaobilaznog DJ-a. Ulaz svim gostima je besplatan, cure su dobrodošle s napunjenih 18, a dečki s napunjenu 21 godinu.

Kako bi bili sigurni da će Vas i Vašu ekipu dočekati slobodan stol, rezervirajte na vrijeme u inbox Facebook stranice Caffe night bar Modena.

Pročitajte još

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist