Grad

CAFE BAR BAZINGA PORUČUJE ‘Tražimo dva konobara ili jednog kupca’

CAFE BAR BAZINGA PORUČUJE 'Tražimo dva konobara ili jednog kupca'

Situacija u Dubrovniku, bar što se tiče ugostiteljskog osoblja, nije dobra. Svjedoče tomu i brojni oglasi u potrazi za konobarima, kuharima, općenito ugostiteljima.

Ali jedan oglas posebno se ističe – duhovit, ali i poprilično realističan: ‘Tražimo dva konobara ili jednog kupca. :) Sve informacije u inbox ili na mobitel 091 512 5436’.

Ovo je poruka jednog od najpopularnijih kafića u Dubrovniku, Cafe bara Bazinga na Vojnoviću, a vlasnik Mario nam je istaknuo kako već duže vrijeme traži konobare, no bez uspjeha. Stoga, ovakav potez ne čudi.

Inače, puni oglas glasi: ‘Prodaje se uhodana ugostiteljska tvrtka / caffe bar na području grada Dubrovnika. Odlična lokacija (Iva Vojnovića) , uhodan posao, prostor renoviran… Poslovanje nije sezonskog karaktera (samo ljeto), već cjelogodišnje. Cijena po dogovoru. Zvati na broj 091 512 5436’.

– Ili – ili je situacija, prodavam jer konobare ne mogu naći, a druge ideje zaista nemam. Dao sam oglas i na Studentski centar, nitko mi se nije javio mjesec i pol dana, tek u posljednja dva, tri dana i to dva poziva. Svi bi radili ili sezonski, ili sa smještajem – ističe nam Maro, dodavši kako je plaća s obzirom na poziciju odlična prilika. Ističe kako shvaća potrebe radnika, no kako se situacija općenito u gradu promijenila.

Zanimljivo je dodati i situaciju iz Cafe bara Solitudo, gdje su obavijestili svoje klijente kako ‘zbog nedostatka radne snage neće raditi nedjeljom’.

Ukratko, čini se kako nikog ne zanima ovaj nekad itekako popularan i dinamičan posao… Stoga Mariu, ali i svim ostalim vlasnicima kafića, želimo puno sreće u pronalasku kvalitetnih i vrijednih radnika. Ukoliko se vidite u ovom opisu, broj imate poviše :)

Pročitajte još

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist

PIROTEHNIČARI U DOMOVINSKOM RATU Međunarodni dan svjesnosti o opasnostima od mina

Dulist