Natrag
20.2.2019 04:18

facebook

twitter

google

rss

dulist

Čačićev dom umirovljenika nije usamljen slučaj

6.11.2011 @ 17:46 Dulist Hrvatska / Politika

Podijelite:

Kao i u Dubrovniku i ovdje u Šibeniku nalazimo se ispred velebnog zdanja koje nije dovršeno zahvaljujući Radimiru Čačiću koji tvrtki Miab duguje 1, 4 milijuna kuna već tri godine.

Unatoč sudskoj nagodbi da se taj dug plati do lipnja ove godine još uvijek ništa nije isplaćeno – rekao je to prvi čovjek šibenskog-kninskog HDZ-a Ante Kulušić na konferenciji za novinare održanoj ispod kišobrana u šibenskoj gospodarskoj zoni Podi, ispred zdanja tvrtke Miab. Kulušić nije govorio o kakvom je točno dugu riječ, no HDZ je još u siječnju prozivao Čačića zbog dugovanja Miabu.

Naime, prema pisanju Slobodne Dalmacije, tu je šibensku tvrtku kao podizvođača za radove na gradskom kolektoru angažirala tvrtka Coneco d. o. o., osnivač koje je Čačićev Coning.

Pozivajući sada tražimo da što prije vrati navedeni dug, Kulušić je ironično prokomentirao predizborne istupe čelnika HNS-a i Kukuriku koalicije.

-Tko o čemu, Čačić o poštenju! A ako takav čovjek postane ministar gospodarstva ili premijer, jer se kod njih još uvijek ne zna tko će što biti, ajme narodu i državi!

 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana