HrvatskaPolitika

“Čačić i Milanović povezat će Dubrovnik sa Zagrebom”

"Čačić i Milanović povezat će Dubrovnik sa Zagrebom"

Obišli smo cijelu Hrvatsku a u Dubrovnik smo došli na kraju.

I stoga vam se ispričavam. No ovaj grad u kojem sam ljeti, tijekom studentskih dana živio i radio, nekako je uvijek na kraju. A to nije dobro. Ne podnosim populiste, ljude koje pričaju ono što drugi žele čuti bez pokrića. Mi nećemo manipulirati i bilo što obećavati nego jug sa Splitom i Zagrebom povezati autocestom. To je naša obveza!  – rekao je Zoran Milanović, predsjednik SDP na predizbornom skupu u dvorani kina Sloboda.

Kukuriku koalicija predstavila je danas svoj predizborni program, Plan 21. Uz Milanovića, građanima se obratio i predsjednik HNS-a Radimir Čačić, SDP-ov saborski zastupnik i koordinator 10. izborne jedinice Arsen Bauk, ekonomski strateg Kukuriku koalicije Branko Grčić te predsjednica dubrovačkih socijaldemokrata, Olga Muratti.

Milanović se dotakao i Pelješkog mosta te istaknuo kako je to most koji je trebao povezati jug sa sjeverom. Kako to nije napravljeno, naglasio je Milanović, stvorilo se nepovjerenje i bijes kod građana. Obećao ja da će Dubrovnik povezati s ostatkom Hrvatske modernom autocestom koja će ići od Ploča kroz dolinu Neretve, susjednu BiH do Dubrovačkog primorja, napominjući kako će o tome trebati pregovarati sa BiH međutim ulaskom u EU granice više neće postojati.

– Čačić i Račan povezali su Split sa Zagrebom, a Čačić i Milanović  povezat će i Dubrovnik – rekao je Arsen Bauk, dodajući kako je glas za Kukuriku koaliciju glas za bolju Hrvatsku. Branko Grčić je poručio kako je Kukuriku koalicija sama spremna donositi  ključne odluke te istakao 'kako će učinit sve da se izbjegne MMF.

Čelnik HNS-a Radmir Čačić među prioritete koje će ostvariti, ukoliko dobiju povjerenje građana, je naveo energetiku i turizam. Kao glavni zadatak istakao je 'iskoristiti i probuditi hrvatske potencijale, a Vlada će usmjeriti državu u stvaranje razvoja'

Pročitajte još

MILANOVIĆ SE ZAHVALIO GLASAČIMA ‘Do kraja ću se držati slova i duha hrvatskog Ustava’

Dulist

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist