Sport

BUŠLJE IDE U ITALIJU ‘Odabrao sam Pro Recco jer je sjajan klub’

BUŠLJE IDE U ITALIJU 'Odabrao sam Pro Recco jer je sjajan klub'

Andro Bušlje novi je igrač talijanskog vaterpolskog kluba ‘Pro Recco’.

-Odabrao sam Recco jer je sjajan klub i što na klupi ima najuspješnijeg trenera u povijesti te ekipu sastavljenu od toliko prvaka. Nadam se da ću dati svoj doprinos u postizanju najvažnijeg cilja – osvajanju Lige prvaka – istaknuo je kapetan ‘Barakuda’ u svojoj izjavi povodom prelaska u talijanski klub.

Kako stoji na stranici, Bušlje, rođen 4. siječnja 1986. godine, ‘odrastao je i etablirao se u svom gradskom klubu, Jugu, gdje je trenirao do 2015. godine te se godinu dana preselio u Italiju na Posillipo’. U posljednje tri sezone nosio je boje Olympiacosa.

– Glavni svjetski prvak, zlatni osvajač medalja u Londonu 2012. pod vodstvom Ratka Rudića, Bušlje je jedan od najjačih branitelja na svijetu i stvorit će izvanredan par s Aleksandrom Ivovićem – istaknuto je na stranici Recca.  Predsjednik kluba Maurizio Felugo rekao je je da Bušlje vrhunski igrač, jedan od najjačih igrača na svijetu.

– On je potpuni sportaš, njegove fizičke i tehničke vještine stvaraju veliku osobnost koja će biti vrlo korisna u odlučujućim igrama – zaključio je.

Bušlje će se prelaskom pridružiti svojim dobro poznatim suigračima – Marku Bijaču i Nikši Dobudu.

Izvor: Pro Recco

Pročitajte još

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist