Sport

BUŠLJE IDE U ITALIJU ‘Odabrao sam Pro Recco jer je sjajan klub’

BUŠLJE IDE U ITALIJU 'Odabrao sam Pro Recco jer je sjajan klub'

Andro Bušlje novi je igrač talijanskog vaterpolskog kluba ‘Pro Recco’.

-Odabrao sam Recco jer je sjajan klub i što na klupi ima najuspješnijeg trenera u povijesti te ekipu sastavljenu od toliko prvaka. Nadam se da ću dati svoj doprinos u postizanju najvažnijeg cilja – osvajanju Lige prvaka – istaknuo je kapetan ‘Barakuda’ u svojoj izjavi povodom prelaska u talijanski klub.

Kako stoji na stranici, Bušlje, rođen 4. siječnja 1986. godine, ‘odrastao je i etablirao se u svom gradskom klubu, Jugu, gdje je trenirao do 2015. godine te se godinu dana preselio u Italiju na Posillipo’. U posljednje tri sezone nosio je boje Olympiacosa.

– Glavni svjetski prvak, zlatni osvajač medalja u Londonu 2012. pod vodstvom Ratka Rudića, Bušlje je jedan od najjačih branitelja na svijetu i stvorit će izvanredan par s Aleksandrom Ivovićem – istaknuto je na stranici Recca.  Predsjednik kluba Maurizio Felugo rekao je je da Bušlje vrhunski igrač, jedan od najjačih igrača na svijetu.

– On je potpuni sportaš, njegove fizičke i tehničke vještine stvaraju veliku osobnost koja će biti vrlo korisna u odlučujućim igrama – zaključio je.

Bušlje će se prelaskom pridružiti svojim dobro poznatim suigračima – Marku Bijaču i Nikši Dobudu.

Izvor: Pro Recco

Pročitajte još

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist

NAKON 24 GODINE Hrvatska malonogometna reprezentacija izborila Svjetsko prvenstvo!

Dulist