Natrag
19.4.2018 22:59

facebook

twitter

google

rss

dulist

Bušlje i službeno ostaje u Jugu!

2.7.2012 @ 13:20 Baldo Marunčić Sport

Podijelite:

Nakon dugih i neizvjesnih pregovora, Jugov reprezentativac Andro Bušlje produžio je suradnju sa svojim matičnim klubom potpisavši novi dvogodišnji ugovor.

DuList je informaciju u produženju ugovora objavio još početkom svibnja, ali je za konačan potpis ipak trebalo čekati prve dane srpnja.
– Zadovoljan sam ponuđenim uvjetima. Imali smo nesporazume koje smo razriješili i sada je sve u redu. Potpisao sam na dvije godine, na obostrano zadovoljstvo – kazao je za duList Andro Bušlje.

Dodao je kako mu je razmišljanje o nastavku karijere u posljednje vrijeme odvlačilo misli od klupskih i reprezentativnih obveza.

– Sad kad smo to riješili sam zadovoljan i u miru mogu ići na pripreme za Olimpijadu, a nadam se i u London na Olimpijske igre – kazao je Bušlje, koji je potpisom za Jug definitivno odbio ponudu riječkog Primorja EB.

Da su pregovori s Bušljom završili uspješno potvrdio je i predsjednik Juga Ivo Pavličević.

– Obavit ćemo inventuru, pa ćemo vidjeti. Još uvijek ima vremena – odgovorio nam je Pavličević na pitanje o mogućim dodatnim pojačanjima, dodavši kako trener Đuho trenutno nema nikakvih zahtjeva po tom pitanju.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana