Natrag
26.3.2019 11:31

facebook

twitter

google

rss

dulist

BURAN DAN Od odrona i oborenih stabala do nasukavanja, odlutalih surfera i požara

25.9.2018 @ 7:23 Dulist Crna kronika

Podijelite:

Jaka bura s kišom koja je dubrovačko područje ‘poharala’ u popodnevnim satima ponedjeljka stvorila je niz problema, kako na prometnicama tako i na moru.

Prema izvješću Županijskog centra 112 Dubrovnik, zaprimljeno je više dojava o oborenim većim ili manjim granama po prometnicama, odrona na cestama i visećim signalnim svjetlima na cijelom području županije. Pune ruke posla imali su i Dubrovački vatrogasci koji su bili na pet intervencija pilanja i uklanjanja stabala koji su zbog bure pali na cestu ili ulicu na području Babinog kuka i Lapada.

ŽC 11 Dubrovnik zaprimio je i dvije dojave o nasukavanju jedrilica na Korčuli i kod Stona bez ozlijeđenih osoba te tri dojave o odlutalim surferima u Orebiću. Dojave proslijeđene MRCC Rijeka.

Prema obavijesti MRCC Rijeka u ovim događanjima nije bilo nestalih niti ozljeđenih osoba. Osim toga, JVP Dubrovački vatrogasci imali su i dvije intervencije na gašenju požara u Ulici od sv. Mihajla. Kod kućnog broja 27 izgorilo je 50 m2 raslinja, a intervenirali su s tri vatrogasca i jednim vozilom. Kod kućnog broja 17 izgorio je jedan kontejner, 8 m2 šume i jedno vozilo. Intervenirali su s pet vatrogasaca i dva vozila.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana