Politika

Bupić: Nekim kandidatima je mjesto u zatvoru

Povjerenje koje mi daju građani kroz razgovor daje mi sigurnost kako ću ući u drugi krug. Tome su dokaz i neutemeljeni napadi od ljudi kojima je više mjesto u zatvoru, nego u politici, i da imaju obraza sigurno se ne bi ni nudili kao kandidati za časnu funkciju gradonačelnika – kazao je na jutrošnjem druženju s građanima kandidat Laburista za gradonačelnika Matko Bupić.

Bupić je istaknuo kako je sve to dokaz kako s programom i politikom 'čistih ruku' koji su ponudili građanima predstavljaju veliku opasnost onima koji su već godinama u politici.

– Duboko vjerujem da ćemo kao lista kao Gradsko vijeće polučiti dobar uspjeh, a kako ću ja sigurno ući u drugi krug – dodao je Bupić.

Okupljenima se obratio i predsjednik stranke Dragutin Lesar, kazavši kako za dubrovačke laburiste na predstojećim izborima očekuje dobre rezultate.

Lesar je dodao kako gradove od Umaga do Dubrovnika vežu tri činjenice: svi gradovi su raskopani, svi ogranci Laburista na izbore samostalno, a u Istri i Dubrovniku je isto u tome što Kukuriku koalcija na izbore izlazi razdvojeno.

– Oni znaju da smo im ugrozili sigurnu poziciju i zato nas napadaju. To je legitimno u kampanji, ali kad se služe prljavštinom, to govori o njima. Jer ljude ne možete prevariti građane – kazao je Lesar, dodavši kako su Laburisti 'treća mogućnost, ali prvi izbor'.

Pročitajte još

NOSITELJ LISTE HNS-A ZA EUROPSKI PARLAMENT Vizija politike i Europske unije by Matija Posavec

Dulist

MATIJA POSAVEC: Vrijeme je za nove političare koji daju rezultate

Dulist

EU IZBORI Provjerite gdje je premješteno biračko mjesto iz ‘žute škole’ u Čokolinu

Dulist