Natrag
16.2.2019 00:29

facebook

twitter

google

rss

dulist

Brutalni okršaj u Trstenom

2.7.2013 @ 11:49 Nikša Miletić Crna kronika
Podijelite:

U nedjelju 30.lipnja u ranim jutarnjim satima na cesti prema Trstenom fizički su se sukobile dvije grupe muških osoba, njih ukupno sedam, javljaju iz PUDN.

Svi sudionici ovog sukoba su ozlijeđeni, međutim, trojica su zatražila liječničku pomoć u dubrovačkoj bolnici gdje je utvrđeno da su dvojica teže a jedan lakše ozlijeđen. Ostala četvorica, i to trojica 23-godišnjaka i jedan 30-godišnjak, su nakon provedenog kriminalističkog istraživanja zbog osnove sumnje da su počinili kazneno djelo sudjelovanje u tučnjavi uz kaznenu prijavu jučer 1. srpnja dovedeni pritvorskom nadzorniku ove PU, a potom i u nadležno državno odvjetništvo u Dubrovniku.

Izvidima je utvrđeno kako je ovom sukobu prethodilo narušavanje javnog reda i mira koje se dogodilo oko 4 sata nakon zabave u mjestu Mrčevo, a u kojem je osim spomenutih sudjelovalo više osoba.  Jedan od dvojice teže ozlijeđenih je zadržan na liječenju dok su ostala dvojica pušteni kući
Policijska postaja Dubrovnik nastavlja s provođenjem izvida na okolnosti ovih sukoba.

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana