DuList IN

BROJNE KORISNE INFORMACIJE Radionica pripreme Erasmus + projekata

BROJNE KORISNE INFORMACIJE Radionica pripreme Erasmus + projekata
Dubrovnik, 22.02.2018. Robert Kohorst , veleposlanik SAD u Zagrebu, posjetio je RIT Croatia - Campus u Dubrovniku. Sastao se s Donom Hudspethom, dekanom, i održao predavanje studentima Foto: RIT Croatia - Dubrovnik

Odjel za mobilnost u području mladih u sklopu Agencije za mobilnost i programe EU u suradnji s Centrom za mlade Informadur organizira radionicu pripreme prijava u sklopu Projekata u okviru dijaloga s mladima programa Erasmus+. Radionica će se održati 4. travnja 2019. godine u vremenu 10.00 – 15.00 sati, u Centru za mlade Informadur, Ante Starčevića 22 (Bazen Gruž), Dubrovnik.

Radionica, tijekom koje ćete moći saznati korisne informacije o pripremi prijava u sklopu Projekata u okviru dijaloga s mladima, će biti vezana isključivo uz prijavu ove vrste projekata, koji se financiraju u okviru Ključne aktivnosti 3 u području Erasmus+ mladih te je namijenjena potencijalnim prijaviteljima (udruge mladih i za mlade, jedinice lokalne i regionalne samouprave, javna tijela, škole, itd.) koji se žele informirati o mogućnostima i načinu prijave.

Osim predstavljanja uvjeta i načina prijave u sklopu Projekata u okviru dijaloga s mladima, sudionici će imati priliku iz prve ruke čuti iskustvo uspješne prijave od već postojećih korisnika, ali i dobiti povratne informacije o kvaliteti potencijalnih projektnih ideja (kroz rad u manjim grupama i raspravu o projektnim idejama).

Sudjelovanje na radionici je besplatno, ali broj sudionika na radionici je ograničen te Agencija za mobilnost i programe EU zadržava pravo odabira sudionika sukladno motivaciji prijavljenih. Organizator nije u mogućnosti sudionicima refundirati troškove putovanja.  

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović