Natrag
24.5.2018 21:40

facebook

twitter

google

rss

dulist

Brodostrojari proslavili 40 godina mature

30.6.2012 @ 18:20 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti

Podijelite:

Maturanti brodostrojarskog smjera Pomorkse škole generacije 1971./72. okupili su se jučer u školskim klupama na proslavi 40 godina mature.

Od ukupno 20 maturanata došlo je njih13 i pet profesora. Prozivci su tako nazočili Branimir Garić, Đuro Krilanović, Ivo Trojanović, Bariša Pavlović, Ivica Miladin, Marko Nodilo, Vlaho Nonveiller, Davor Vlahović, Mato Mišković, Nikola Cvjetković, Veljko Rusković, Tomislav Held i Željko Kulišić.
Uz razrednicu gđu. Etu Rehak došli su i profesori gđa. Mirjana Likić, Tanja Orlić, te Nebojša Klašnja i Luko Milić.

Ta generacija pomoraca dala je vrsne upravitelje stroja od koji još petorica plove, jedan je doktor znanosti, a nekolicina je uspješnih menadžera. Nažalost, prisjetili su se i dvojice kolega koje nisu među živima. Pero Sršen je nastradao u Domovinskom ratu na brodu Perast u Slanome 1991., a nedavno je umro Mario Bonačić.
Nakon školskih klupa slavlje je nastavljeno druženjem do kasno u noć u restoranu Orsan.
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana