Aktualno

Brodomerkur “istjeran” s gradilišta

Vodovod Dubrovnik je, nakon niza upozorenja, bio prisiljen raskinuti ugovor s tvrtkom Brodomerkur, izvođačem radova na gradnji vodoopskrbnog cjevovoda Štikovica-Vrbica-Lozica.

Kako je objasnio direktor Vodovoda Pero Mišković na kolegiju komunalaca, ugovor je raskinut nakon što je postalo jasno kako izvođač nema namjeru radove završiti u roku. S istima se kasnilo tri mjeseca, a problema je bilo i sa semaforima koji reguliraju promet na glavnom cestovnom pravcu – Jadranskoj magistrali.

Nakon raskida ugovora Vodovod je novog izvođača bio prisiljen potražiti putem u pregovaračkog postupka, a zbog hitnosti situacije, budući da se radovi odvijaju na magistrali. Novi izvođač postala je tako tvrtka Varaždin ceste, koja će započete radove i dovršiti. Inače, gradonačelnik Andro Vlahušić ovaj je primjer naveo za potkrijepiti svoju tvrdnju kako na brojnim gradskim gradilištima, a trenutno ih je 30-ak, nedostaje radnika.  

Pročitajte još

UGAŠEN POŽAR POVIŠE ZATONA Na terenu dežura 20 vatrogasaca

Dulist

NJIMA MINISTARSKE PLAĆE Vatrogasci i piloti kanadera su pravi heroji. Oni vole svoju zemlju

Dulist

POVIJESNA JEZGRA Euronet sluša konzervatore, mijenja izgled bankomata

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija