Aktualno

Brodomerkur “istjeran” s gradilišta

Vodovod Dubrovnik je, nakon niza upozorenja, bio prisiljen raskinuti ugovor s tvrtkom Brodomerkur, izvođačem radova na gradnji vodoopskrbnog cjevovoda Štikovica-Vrbica-Lozica.

Kako je objasnio direktor Vodovoda Pero Mišković na kolegiju komunalaca, ugovor je raskinut nakon što je postalo jasno kako izvođač nema namjeru radove završiti u roku. S istima se kasnilo tri mjeseca, a problema je bilo i sa semaforima koji reguliraju promet na glavnom cestovnom pravcu – Jadranskoj magistrali.

Nakon raskida ugovora Vodovod je novog izvođača bio prisiljen potražiti putem u pregovaračkog postupka, a zbog hitnosti situacije, budući da se radovi odvijaju na magistrali. Novi izvođač postala je tako tvrtka Varaždin ceste, koja će započete radove i dovršiti. Inače, gradonačelnik Andro Vlahušić ovaj je primjer naveo za potkrijepiti svoju tvrdnju kako na brojnim gradskim gradilištima, a trenutno ih je 30-ak, nedostaje radnika.  

Pročitajte još

Zahvaljujući donaciji rotarijanaca OB Dubrovnik bogatija za dvije termovizijske kamere

Dulist

Policija istražuje je li snimka opasne vožnje ipak montaža

Dulist

ZBOG VIKE I VRIJEĐANJA Policija privela četiri maturanta Pomorske škole

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija