Natrag
21.2.2019 07:01

facebook

twitter

google

rss

dulist

Briga o Gradu u predizborne svrhe!

25.2.2013 @ 22:50 Dulist Politika

Podijelite:

Uvijek ista priča. Sa izborima ponovno ožive neke priče, odnosno brige koje to zapravo mnogima i nisu.

Kako krene politička kampanja, tako se svi odjednom sjete Grada, povijesne jezgre koja Dubrovnik čini prepoznatljivim u svijetu i zbog koje nas posjećuje toliki broj turista.

I odluče o njemu držati tribine, govore, raspravljati na široko i na veliko što učiniti kako bi taj Grad ponovno postao Grad, kako bi se u njega vratio život. A kad sjednu na vlast zaborave svaku izgovorenu riječ, a Grad svakim danom postaje sve manje Grad.
Tako je i SDP-ov kandidat za gradonačelnika Niko Šalja odlučio u ovu srijedu održati javnu tribinu „Grad u Gradu" u Grand hotelu Park.

– Pridružite nam se i saznajte kako se Grad promijenio proteklih godina, te kako planiramo oživjeti Grad i poboljšati uvjete življenja stanovnika iz povijesne jezgre – poručuje Niko Šalja s plakata za tribinu na kojem se još niže i niz imena stručnjaka koji će govoriti na ovu temu.

No, nekako nam se čini da hotel Park nije baš prava lokacija za to. Pa zar u Gradu nema prikladnog prostora za tribinu o Gradu? Baš nas zanima koliko će se uopće stanovnika povijesne jezgre pojaviti na njoj. Ili je kandidatu Šalji možda u interesu da ih dođe što manje i da se stvarni problemi stanovnika Grada, kao i do sada, stave po "tapit".
 
 

 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana