Natrag
19.4.2019 14:32

facebook

twitter

google

rss

dulist

BRIDŽ Dva dubrovačka tima prošla u finale, Župljani ‘zapeli’

2.2.2015 @ 19:03 Dulist Sport

Podijelite:

Prošli vikend odigrano je polufinale Hrvatske B lige u bridžu za timove u Zadru.

Natjecanje je održano u hotelu Club Funimation Borik. Nastupilo je dvanaest timova raspoređenih u dvije skupine po šest timova koji su izborili pravo igranja na regionalnim kvalifikacijama. Iz naše županije nastupila su dva tima: iz Bridž kluba Dubrovnik i jedan tim iz Bridž kluba Astarea Mlini.

Tim Danče u sastavu: Toni Radić, Miho Jančić, Frano Staničić, Joško Đilović, Maja Mrša i Ana Čeović osvojio je uvjerljivo prvo mjesto u svojoj skupini i tako se plasirao u finale.

Tim Dubrovnik 2 u sastavu: Srđan Golubović, Vinko Mijoč, Boško Mišić i Neven Blagojević osvojio je treće mjesto u svojoj skupini i također ostvario pravo igranja na finalnom turniru.

Tim Astarea 1 u sastavu: Pavo Handabaka, Stijepo Čubela, Pero Jemo, Frano Mozara i Dubravka Zvrko osvojio je peto mjesto u svojoj skupini.

Finalni kvalifikacijski turnir za ulazak u Hrvatsku A ligu će se održati 18.-19.travnja i na njemu će nastupiti dva tima iz Bridž kluba Dubrovnik, zajedno sa još dva tima iz Zagreba, jednim timom iz Siska i jednim timom iz Splita. Dva najuspješnija tima na tom turniru će automatski ići u A ligu, a trećeplasirani će dodatno razigravati s desetoplasiranim timom iz A lige.

Kako se prenose rezultati iz mečeva s protivnicima s kojima se igralo u polufinalnim skupinama, naša dva tima su trenutno na vodećim pozicijama prije finalnog turnira.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana