Natrag
25.4.2018 12:46

facebook

twitter

google

rss

dulist

BRAVO Zumba Kids osvojili tri zlata i plasman na svjetsko prvenstvo u Rim

10.5.2017 @ 11:15 Dulist dulist IN
7;7

Podijelite:

S međunarodnog natjecanja International Dance Open Zagreb 2017., Zumba Kids Dubrovnik iz Plesno rekreacijskog studija Dubrovnik, vratili su se u Grad s osvojena tri prva mjesta, jednim drugim i jednim četvrtim mjestom.

Na zagrebačkom plesnom spektaklu koji je ugostio više od 400 klubova, 4500 plesača iz 25 država svijeta, dubrovačke plesačice i plesači nastupili su s ukupno pet koreografija različitih plesnih izražaja i doslovno briljirali.

Budući je zagrebačko natjecanje ujedno bilo i kvalifikacijsko, dubrovački Zumba Kids izborili su tako odlazak na Svjetsko prvenstvo koje će se održati u listopadu ove godine u Rimu. Trenerica dubrovačkih Zumba Kids-a, predsjednica Plesno rekreacijskog studija Dubrovnik Paola Šutić zadovoljna je ostvarenim rezultatima.

Presretna sam i ponosna na svoje Zumba Kids plesače i plesačice. Donijeli smo u Dubrovnik četiri pehara, od kojih su tri zlatna prva mjesta. Osvojili smo fantastične rezultate koji su nas plasirali na Svjetsko prvenstvo u Rimu, na kojem ćemo dati sve od sebe da predstavimo naš plesni studio i grad Dubrovnik u najboljem mogućem svjetlu – istaknula je Paola Šutić.

Zumba Kids-i Dubrovnik predstavili su se s ukupno pet koreografija različitih plesnih izražaja:

– Samba Dance (Latino Fitnes Group) – osvojeno 1. mjesto i izravan odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rim

– Footloose Dance (Latino Fitnes Formation) – osvojeno 1. mjesto i izravan odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rim,

– Electro Dance (Zumba Group) – osvojeno 1. mjesto i izravan odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rim

– Gladiators Dance (Fitnes Dance Group) – osvojeno 2. mjesto,

– Super Girls Dance (Zumba Formation) – osvojeno 4. mjesto.

Konkurencija je bila ogromna a kvalitetu nastupa ocjenjivalo je 15 internacionalnih sudaca. Među njima bila su i svjetski poznata imena poput Oscara Tornela iz Švedske koreografa i plesača Justina Bibera te Kobija Rozenfelda iz Los Angelesa koreografa popularnih Beyonce i Rihanne. Spomenimo još, na nedavnom InterDanceFest 2017 Sarajevo, Zumba Kids Dubrovnik osvojili su četiri zlatna odličja, a svoje izvanredne plesne sposobnosti još su jednom potvrdili u Zagrebu.

 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana