Zanimljivosti

BRAVO! OŠ Ivana Gundulića na prvoj konferenciji EU poduzetničkih škola

BRAVO! OŠ Ivana Gundulića na prvoj konferenciji EU poduzetničkih škola

Prva konferencija europskih poduzetničkih škola iz Hrvatske održana je 11. travnja u OŠ stjepana Radića u Brestovcu Orehovičkom.

Na konferenciji su predstavnici desetak hrvatskih škola, koje su svojim rezultatima i poduzetničkim uspjesima postigle status i naslov EU poduzetničkih škola, razmijenili iskustva s područja razvoja poduzetničkih kompetencija i promicanja poduzetničkog učenja u svojim školama. OŠ Ivana Gundulića je svoje mjesto na konferenciji zaslužila dvogodišnjom provedbom međunarodnog projekta ‘Učenje ranog poduzetništva’ ostvarenog uz podršku DURA-e. Skupu su nazočili ravnateljica škole Vedrana Elez i učiteljica Tonka Brailo.

Rezultat konferencije je oblikovanje zajedničke Izjave koja će se uputiti donositeljima važnih odluka s ciljem jačeg uključivanja poduzetničkog učenja u hrvatski odgojno-obrazovni sustav.

Na konferenciji su sudjelovali i skupu se obratili Efka Heder, ravnateljica Regionalne agencije za razvoj poduzetničkog učenja (SEECEL) sa suradnicima, Vesna Marović, viša savjetnica iz Agencije za odgoj i obrazovanje, Ana Brusić, direktorica za malo i srednje poduzetništvo u Hrvatskoj udruzi poslodavaca.

Pročitajte još

Oliver u rodnoj Vela Luci konačno dobiva spomenik?!

Dulist

Sretan rođendan dobrom duhu Grada, našem slavuju Gogi Bonačić!

Ivana Mijić Vulinović

NOVI TREND? U jednoj državi mlađima od 14 godina zabranjen pristup društvenim mrežama

Dulist