Natrag
19.4.2019 02:36

facebook

twitter

google

rss

dulist

BRAVO! OŠ Ivana Gundulića na prvoj konferenciji EU poduzetničkih škola

13.4.2017 @ 18:00 Dulist Zanimljivosti

Podijelite:

Prva konferencija europskih poduzetničkih škola iz Hrvatske održana je 11. travnja u OŠ stjepana Radića u Brestovcu Orehovičkom.

Na konferenciji su predstavnici desetak hrvatskih škola, koje su svojim rezultatima i poduzetničkim uspjesima postigle status i naslov EU poduzetničkih škola, razmijenili iskustva s područja razvoja poduzetničkih kompetencija i promicanja poduzetničkog učenja u svojim školama. OŠ Ivana Gundulića je svoje mjesto na konferenciji zaslužila dvogodišnjom provedbom međunarodnog projekta ‘Učenje ranog poduzetništva’ ostvarenog uz podršku DURA-e. Skupu su nazočili ravnateljica škole Vedrana Elez i učiteljica Tonka Brailo.

Rezultat konferencije je oblikovanje zajedničke Izjave koja će se uputiti donositeljima važnih odluka s ciljem jačeg uključivanja poduzetničkog učenja u hrvatski odgojno-obrazovni sustav.

Na konferenciji su sudjelovali i skupu se obratili Efka Heder, ravnateljica Regionalne agencije za razvoj poduzetničkog učenja (SEECEL) sa suradnicima, Vesna Marović, viša savjetnica iz Agencije za odgoj i obrazovanje, Ana Brusić, direktorica za malo i srednje poduzetništvo u Hrvatskoj udruzi poslodavaca.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana