Sport

BRAVO! Mlađi juniori Juga pobjednici Kupa Hrvatske

BRAVO! Mlađi juniori Juga pobjednici Kupa Hrvatske

Mlađi juniori Jug Croatia osiguranja pobjednici su Kupa Hrvatske koji se od četvrtka do nedjelje odigravao na Korčuli. U finalu su igrači Miha Bobića bili bolji od igrača Primorja 9:2 (2:1, 1:1, 4:0, 2:0).

Po jedan pogodak u prvoj i drugoj četvrtini – to je sve što su mladi Jugaši dozvolili Primorju u ovoj utakmici. Ipak, treba čestitati Primorjašima koji su, za razliku od Jadrana ove zime u finalu Prvenstva, ipak uspjeli postići čak 2 pogotka.

Ako je netko sumnjao u Jugovu nadmoć na ovom turniru, pojedinačne nagrade zacementirale su Jugaše na vrhu svih ljestvica. Roberto Radić najbolji je igrač i strijelac (19 pogodaka) završnog turnira, dok je Ivan Jurišić najbolji vratar.

U finalnoj utakmici po dva su pogotka postigli Nikola Ljepava, Roberto Radić, Hrvoje Zvono i Matej Miloglav dok se Zvonimir Perić jednom upisao u strijelce.

Pod vodstvom trenera Miha Bobića, Jug CO je igrao u sljedećem sastavu:
Ivan Jurišić, Antonio Zadro, Nikola Ljepava, Nedjeljko Ljuban, Zvonimir Perić, Josip Tolja, Patrik Kolak, Maro Banić, Roberto Radić, Hrvoje Zvono, Matej Miloglav, Ivan Begić, Maro Šimunović i Dominik Dumančić.

Izvor: VK Jug

Pročitajte još

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr

Košarkaši Dubrovnika Pjević i Pavlović pozvani u mlađu reprezentaciju

Dulist