Natrag
21.3.2019 23:14

facebook

twitter

google

rss

dulist

BRAVO CURE! Vrhunskim plesnim pokretima do direktnog plasmana na Svjetsko prvenstvo

14.5.2018 @ 22:22 Dulist dulist IN
12;12

Podijelite:

Zlatni plesači iz Plesno rekreacijskog studia Dubrovnik vratili su se u Grad s osvojena četiri prva mjesta i direktnim plasmanom na Svjetsko plesno prvenstvo 2018. u Milano. Proteklog vikenda Plesno rekreacijski studio Dubrovnik sa svojim zlatnim Zumba Kids-ima i Zumba Teens-ima predstavio se na još jednom plesnom natjecanju, ovoga puta na ”European Championship 2018”, koje se održalo u Areni Zagreb od 10. do 13. svibnja 2018.

Dubrovački Zumba Kids-i i Zumba Teens-i, svojim sjajnim nastupima izborili su prva mjesta za sve predstavljene koreografije na ovogodišnjem Europskom plesnom prvenstvu u Zagrebu.
Ovi mladi ali izrazito uspješni plesači, time su osigurali direktan plasman na Svjetsko plesno prvenstvo, koje će se održati u listopadu 2018. u Milanu.
Zumba Kids-i i ZumbaTeens-i, plesači Plesno rekreacijskog studia Dubrovnik predstavili su se u svojim kategorijama s ukupno četiri koreografije:
1. Koreografija pod nazivom ”Game of Dance” (Children II) – osvojeno 1. mjesto i izravan odlazak na Svjetsko plesno prvenstvo u Milano,
2. Koreografija pod nazivom ”That Love” (Children II) – osvojeno 1. mjesto i izravan odlazak na Svjetsko plesno prvenstvo u Milano,
3. Koreografija pod nazivom ”Dance Rebels” (Junior) – osvojeno 1. mjesto i izravan odlazak na Svjetsko plesno prvenstvo u Milano,
4. Koreografija pod nazivom ”Tip Toe Fighters” (Junior) – osvojeno 1. mjesto i izravan odlazak na Svjetsko plesno prvenstvo u Milano.

Kvalitetu nastupa ocjenjivao je veliki broj stučnih internacionalnih sudaca, svjetski poznatih imena. Među njima je bila i naša dubrovkinja Paola Šutić, predsjednica i voditeljica Plesno rekreacijskog studia Dubrovnik, koja je i sama stručni internacionalni plesni sudac.
Predsjednica i voditeljica Plesno rekreacijskog studia Dubrovnik, Paola Šutić zadovoljna je ostvarenim rezultatima:

”Ponosna na svoje vrijedne plesače i plesačice. Zajedničkim snagama, sa puno uloženog truda, rada i uzastopnih intenzivnih treninga uspjeli smo osvojili fantastične rezultate koji su nas plasirali na Svjetsko plesno prvenstvo u Milano, na kojem ćemo dati sve od sebe da predstavimo naš plesni studio i Grad u najboljem mogućem svjetlu”, rekla je Paola Šutić.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana