DuList IN

BRAVO CURE! Vrhunskim plesnim pokretima do direktnog plasmana na Svjetsko prvenstvo

BRAVO CURE! Vrhunskim plesnim pokretima do direktnog plasmana na Svjetsko prvenstvo

Zlatni plesači iz Plesno rekreacijskog studia Dubrovnik vratili su se u Grad s osvojena četiri prva mjesta i direktnim plasmanom na Svjetsko plesno prvenstvo 2018. u Milano. Proteklog vikenda Plesno rekreacijski studio Dubrovnik sa svojim zlatnim Zumba Kids-ima i Zumba Teens-ima predstavio se na još jednom plesnom natjecanju, ovoga puta na ”European Championship 2018”, koje se održalo u Areni Zagreb od 10. do 13. svibnja 2018.

Dubrovački Zumba Kids-i i Zumba Teens-i, svojim sjajnim nastupima izborili su prva mjesta za sve predstavljene koreografije na ovogodišnjem Europskom plesnom prvenstvu u Zagrebu.
Ovi mladi ali izrazito uspješni plesači, time su osigurali direktan plasman na Svjetsko plesno prvenstvo, koje će se održati u listopadu 2018. u Milanu.
Zumba Kids-i i ZumbaTeens-i, plesači Plesno rekreacijskog studia Dubrovnik predstavili su se u svojim kategorijama s ukupno četiri koreografije:
1. Koreografija pod nazivom ”Game of Dance” (Children II) – osvojeno 1. mjesto i izravan odlazak na Svjetsko plesno prvenstvo u Milano,
2. Koreografija pod nazivom ”That Love” (Children II) – osvojeno 1. mjesto i izravan odlazak na Svjetsko plesno prvenstvo u Milano,
3. Koreografija pod nazivom ”Dance Rebels” (Junior) – osvojeno 1. mjesto i izravan odlazak na Svjetsko plesno prvenstvo u Milano,
4. Koreografija pod nazivom ”Tip Toe Fighters” (Junior) – osvojeno 1. mjesto i izravan odlazak na Svjetsko plesno prvenstvo u Milano.

Kvalitetu nastupa ocjenjivao je veliki broj stučnih internacionalnih sudaca, svjetski poznatih imena. Među njima je bila i naša dubrovkinja Paola Šutić, predsjednica i voditeljica Plesno rekreacijskog studia Dubrovnik, koja je i sama stručni internacionalni plesni sudac.
Predsjednica i voditeljica Plesno rekreacijskog studia Dubrovnik, Paola Šutić zadovoljna je ostvarenim rezultatima:

”Ponosna na svoje vrijedne plesače i plesačice. Zajedničkim snagama, sa puno uloženog truda, rada i uzastopnih intenzivnih treninga uspjeli smo osvojili fantastične rezultate koji su nas plasirali na Svjetsko plesno prvenstvo u Milano, na kojem ćemo dati sve od sebe da predstavimo naš plesni studio i Grad u najboljem mogućem svjetlu”, rekla je Paola Šutić.

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA] Sunčana nedjelja idealna za đir Gradom!

Dulist

[FOTOGALERIJA] Mladi Privatne gimnazije na maturalnoj večeri

Dulist

STARA ŠKOLA KREKA Marin Ivanović Stoka ponovno dolazi ispričati svoju priču

Dulist