Natrag
18.7.2018 08:27

facebook

twitter

google

rss

dulist

Branku Bazdanu i Stijepu Gleđu Markosu priznanje za rad i doprinos u palijativnoj skrbi

25.9.2017 @ 13:19 Dulist Aktualno

Podijelite:

U petak 21.rujna 2017. godine su na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu u prostorima katedre Centra za palijativnu medicinu, medicinsku etiku i vještine komunikacije (CEPAMET), dijeljena su vrijedna priznanja za rad i doprinos na području palijativne skrbi dvojci naših sugrađana, Branku Bazdanu i Stijepu Gleđu – Markosu.

Branku Bazdanu priznanje je dodjeljeno u stručnom dijelu i to za utemeljenje Palijativne skrbi (izgradnja odjela) u Opcoj bolnici Dubrovnik te za osnivanje i razvoj palijativne skrbi u primarnoj zdravstvenoj zaštiti na širem području Dubrovniku.

Stijepo Gleđ – Markos dobio je priznanje u volonterskom dijelu i proglašen je palijativcem 2016. godine. Vrijedno priznanje je dobio za svoj humanitarni i volonterski rad sa palijativnim pacijentima na Odjelu opće bolnice Dubrovnik.

Priznanja su dodijelili predstojnica i voditelj Centra prof.dr.sci. Marijana Braš i prof.dr.sci Veljko Đorđević, a dodjeli priznanja su uz mnoge uzvanike nazočili bivši dekani medicinskog fakulteta prof.dr.sci. Nada Čikeš, akademik prof.dr.sci. Davor Miličić i sadašnji prodekan prof.dr.sci. Davor Ježek.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana