Natrag
19.4.2019 14:33

facebook

twitter

google

rss

dulist

BRANITELJ LEO KLEŠKOVIĆ Kao dio KLGB ‘Srđ je Grad’ ograđujem se od nazivanja ‘ološem’

26.11.2018 @ 17:03 Dulist Aktualno

Podijelite:

Poštovani prijatelji, poštovani sugrađani! Iako već duže vrijeme ne sudjelujem aktivno u radu Liste birača Srđ je Grad iz osobnih razloga, dio sam liste s kojom je nas 25 sugrađana zajedno izašlo na izbore braniti interese našeg grada. Od početka djelujemo na način da se poštuje mišljenje svakog pojedinca i da stav liste ne isključuje drugačije mišljenje nekoga od nas – ovim riječima svoju objavu započinje poznati dubrovački branitelj Leo Klešković.

Objava se tiče reakcije Igora Miošića, profesora etike u Gimnaziji Dubrovnik koji je, podsjetimo, danima već tema medijskih istupa zbog svog, ukratko, nazivanja HDZ-a ‘ološem’. Reagirali su mnogi, pa tako i ljudi iz stranke HDZ, kao i građani s KLGB. Leovu objavu prenosimo u nastavku u cijelosti.

Na žalost, jedan od naših istaknutih članova je u svojoj objavi na društvenoj mreži po mome uvjerenju na neprimjeren i neprihvatljiv način duboko uvrijedio dio mojih sugrađana i prijatelja. Zbog toga imam potrebu obratiti vam se i iznijeti svoj stav.

Posebno imam potrebu zbog mojih prijatelja branitelja s kojima sam puškom i tijelom izborio pravo da svatko na demokratskim izborima može bez straha i osude izabrati onoga za koga on smatra da će ga najbolje predstavljati u političkom životu.

Kao čovjek i Vaš sugrađanin, ograđujem se i ispričavam zbog nazivanja “ološem” od strane člana naše liste svim glasačima HDZ-a.

Molim Vas da se suzdržite nepotrebnih komentara na ovu moju objavu – zaključit će Klešković.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana