Aktualno

BRANITELJ LEO KLEŠKOVIĆ Kao dio KLGB ‘Srđ je Grad’ ograđujem se od nazivanja ‘ološem’

BRANITELJ LEO KLEŠKOVIĆ Kao dio KLGB 'Srđ je Grad' ograđujem se od nazivanja 'ološem'

Poštovani prijatelji, poštovani sugrađani! Iako već duže vrijeme ne sudjelujem aktivno u radu Liste birača Srđ je Grad iz osobnih razloga, dio sam liste s kojom je nas 25 sugrađana zajedno izašlo na izbore braniti interese našeg grada. Od početka djelujemo na način da se poštuje mišljenje svakog pojedinca i da stav liste ne isključuje drugačije mišljenje nekoga od nas – ovim riječima svoju objavu započinje poznati dubrovački branitelj Leo Klešković.

Objava se tiče reakcije Igora Miošića, profesora etike u Gimnaziji Dubrovnik koji je, podsjetimo, danima već tema medijskih istupa zbog svog, ukratko, nazivanja HDZ-a ‘ološem’. Reagirali su mnogi, pa tako i ljudi iz stranke HDZ, kao i građani s KLGB. Leovu objavu prenosimo u nastavku u cijelosti.

Na žalost, jedan od naših istaknutih članova je u svojoj objavi na društvenoj mreži po mome uvjerenju na neprimjeren i neprihvatljiv način duboko uvrijedio dio mojih sugrađana i prijatelja. Zbog toga imam potrebu obratiti vam se i iznijeti svoj stav.

Posebno imam potrebu zbog mojih prijatelja branitelja s kojima sam puškom i tijelom izborio pravo da svatko na demokratskim izborima može bez straha i osude izabrati onoga za koga on smatra da će ga najbolje predstavljati u političkom životu.

Kao čovjek i Vaš sugrađanin, ograđujem se i ispričavam zbog nazivanja “ološem” od strane člana naše liste svim glasačima HDZ-a.

Molim Vas da se suzdržite nepotrebnih komentara na ovu moju objavu – zaključit će Klešković.

Pročitajte još

SEDAM GODINA OD VELIKE TRAGEDIJE Odavanje počasti žrtvama održat će se na Porporeli

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist

POMOZIMO MALENOM ROKU Trogodišnjaku dijagnosticiran tumor na mozgu

Dulist