Natrag
25.3.2019 23:22

facebook

twitter

google

rss

dulist

Braća Čengić vratila se iz FC Barcelone

9.1.2012 @ 13:38 Baldo Marunčić Sport
4;4

Podijelite:

Prije nešto više od četiri mjeseca braća Ivo i Đino Čengić dobili su poziv preko Euro Soccer Skills Academy Zlatka Marića na probu u poznatu i priznatu akademiju FC Barcelone.

Najviše zasluga za taj poziv ima nogometni agent Slađenko Marić (manager Be free football) koji je voditelj poslova za Hrvatsku i šire. Nakon niza nesebičnih događanja tijekom ljeta za ovu iznimno talentiranu djecu, prikupljen je dovoljan iznos novca kako bi 8-godišnji Ivo i 12-godišnji Đino otputovali u Španjolsku.

Braća su cijelo vrijeme bila uvjerena u odlazak u španjolski FC Real Madrid, međutim 'otvorila' se opcija i engleskog giganta FC Chelsea, ali zbog velike želje Iva i Đina, Slađenko Marić dogovorio je za njih trening u najvećem i najtrofejnijem španjolskom i svjetskom klubu – FC Barcelona!

Naime, sa svojim su ocem preko Zagreba i Pariza avionom došli do Španjolske gdje su ih dočekali ugledni agenti Euro Soccer Skills Academy. Braća Čengić proveli su nekoliko dana na probi, a slijede dani odluke za njih jer svakim danom očekuju odgovor uglednih španjolskih agenata, a prema neslužbenim informacijama očekuju se senzacionalne vijesti.

Dovoljan je podsjetiti kako su u ovoj uglednoj akademiji trenirali Messi, Puyol, Iniesta, Giovani dos Santos, Fabregas te mnogi drugi koji su sada sam vrh nogometne elite. Očekuje li takav uspjeh Iva i Đina doznat ćemo kroz par dana.

– Sve je super prošlo za Iva i Đina, trenirali su tri dana od 8 do 17 poslijepodne. Prema neslužbenim informacijama mogle bi se očekivati velike vijesti ali ipak treba pričekati konačni odgovor iz akademije, a sve informacije bi trebale stići do kraja ovog tjedna. Braća su odavno dokazala svoj puni talent i samopouzdanje, vjerujem u pozitivan odgovor iz akademije te kako će Dubrovnik dobiti dvije velike nogometne zvijezde – istaknuo je Slađenko Marić, menadžer agencije Be free football.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana