Politika

BOŽO PETROV Nema koalicije niti s SDP-om, niti s HDZ-om

BOŽO PETROV Nema koalicije niti s SDP-om, niti s HDZ-om

U ime Nacionalnog vijeća Mosta nezavisnih lista Božo Petrov objavio je na Facebooku priopćenje u kojem odbacuje mogućnost koaliranja i s SDP-om i s HDZ-om.

– Medijski spinovi i pritisci na MOST nezavisnih lista sve više jačaju, kalkulirajući kojoj ćemo se opciji prikloniti. U više smo navrata naglasili, a to sam potvrdio javnobilježničkom izjavom da nema koalicije niti s SDP-om, niti s HDZ-om.

Svi su naši zastupnici u tome jedinstveni, a nakon sastanaka i konzultacija koje u Mostu imamo danas i sutra, izaći ćemo pred javnost s našim prijedlogom te otvoriti pregovore o suradnji (nikako koaliciji) i sa SDP-om i s HDZ-om.
Popisi reformi koji se pojavljuju u medijima kao i medijske spekulacije o navodnim ministarskim mjestima koje smo tražili apsolutno su netočne. Nas fotelje i pozicije ne zanimaju i one nisu naš motiv za bavljenje politikom.

Isto tako, netočne su informacije o navodnim pristiscima kojima sam ja osobno izložen kako bih se priklonio jednoj ili drugoj opciji. U HDZ-u i SDP-u već su jako dobro provjerili i utvrdili s kim imaju posla, tako da znaju da bi im bilo kakav pritisak mogao biti kontraproduktivan – istaknuo je Petrov.

Pročitajte još

PROFESORICI SE PRIDRUŽIO I PROFESOR Uz Šuicu, i Legaz bi u Europu!

Dulist

RASKOL U MOSTU Marija Selak Raspudić: ‘Miletić se javno ogradio od mene’

Dulist

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist