DuList IN

BOŽIĆNI POKLON Gradu na dar plesna produkcija studija 3-V u kinu Sloboda

BOŽIĆNI POKLON Gradu na dar plesna produkcija studija 3-V u kinu Sloboda

Plesni studio 3V aktivno djeluje kao udruga te svake godine prikuplja velik broj djece i mladih te za njih organizira aktivnosti s ciljem podizanja plesne kulture, socijalizacije, prilike za osobni plesni razvoj pojedinca, kvalitetne provedbe slobodnog vremena, natjecanja te putovanja.

Važnost ove plesne skupine prepoznala je i vodeća hrvatska turistička kompanija Valamar Riviera u sklopu jednog od svojih devet krovnih programa društveno odgovornog poslovanja ‘Volimo sport’. Zahvaljujući donaciji članovi plesnog studija 3V dobiti su priliku za sudjelovanje u Pragu na International Prague Dance Open-u natjecanju gdje su postigli izuzetne rezultate.

Kao poklon Gradu članovi plesnog studija 3V će za Božić održati božićnu produkciju u kinu Sloboda, u subotu, 22. prosinca. u 10:30 sati. U predstavi će sudjelovati svi plesači dok će ulaz za sve gledatelje zahvaljujući Valamar Rivieri i dubrovačkim kinematografima biti besplatan.

– Zahvaljujemo se na velikodušnoj donaciji, kao udruga koja svakodnevno radi sa djecom i mladima, financijska potpora nam je od iznimne važnosti. Ovom donacijom Valamar Rivera nam je pomogla u ostvarenju ciljeva i rada plesnog studija. Pridonosite jačanju ovog sporta i motivaciji djece da kvalitetno upotpune svoje vrijeme. Želimo pokazati rad, napredak, motivaciju i talent koji se svakodnevno primjećuje kod plesača te im otvoriti put ka većem napretku. Naši rezultati pokazuju najbolje kolikom kvalitetom odišemo, a priliku za napretkom i predstavljanjem Dubrovnika u najboljem svjetlu, možemo velikim dijelom zahvaliti upravo Valamaru. Donacija nam je uvelike pomogla u uspjehu predstave ‘Pandorina kutija’ s kojom smo u Pragu na International Prague Dance Open-u postigli zapažene rezultate. Osim odlaska na natjecanje donacija grupacije Valamar nam je također pomogla i u opremanju kluba – poručila je Viktorija Miletić, predsjednica plesnog studija 3V.

Valja naglasiti da je Plesni Studio 3V i prije tri tjedna ostvario izvrsne rezultate na natjecanju u Splitu odakle su se u Grad vratili sa čak 13 osvojenih prvih mjesta, 4 druga mjesta te trofej za najbolji klub natjecanja među 1500 plesača koji su sudjelovali.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist