Kultura

Božićni koncert Gradske glazbe Dubrovnik

Već dugi niz godina Grad Dubrovnik i Gradska glazba Dubrovnik organizira tradicionalni Božićni koncert Gradske glazbe Dubrovnik koji će ujedno biti i završni koncert u nizu ovogodišnjih nastupa, a u duho obilježavanja 170 godina postojanja Gradske glazbe Dubrovnik.

Uz djela Straussa, Richardsona, Lovlanda, Amstronga, Bocooka, Shawa i ostalih nastupit će gosti solisti Gradske glazbe Dubrovnik i to sve pod ravnanjem dirigenta Ildousa Galioullinea. Kroz cijeli koncert vodit će nas voditeljica Suzi Sokol.

Također, na koncertu će se dodijeliti i priznanja Hrvatskog sabora kulture, krovne organizacije kulturno-umjetničkog amaterizma, zaslužnim pojedincima tj. članovima Gradske glazbe Dubrovnik koji se aktivno bave glazbenim amaterizmom već dugi niz godina.

Iz Gradske glazbe Dubrovnik pozivaju sve građane da u nedjelju 22. prosinca 2013. godine dođu u tvrđavu Revelin, u 20 sati i zajedno s njima uživaju u veselim zvucima blagdanskih skladbi. Ulaz je slobodan.

Pročitajte još

U PETAK Posljednji dan izložbe ‘Sederotonin’ uz stručno vodstvo

Dulist

JE LI KULTURA U OVIM VREMENIMA LUKSUZ? Ivana Medo Bogdanović o 70 posto manjem proračunu za 71. Igre

Iva Dedo

SRPSKI AKADEMIK PORUČIO HRVATIMA ‘Pomirljivi smo. Držić i Vojnović dio su zajedničke baštine’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija