Natrag
17.2.2019 13:04

facebook

twitter

google

rss

dulist

Božićni koncert Gradske glazbe Dubrovnik

20.12.2013 @ 23:43 Baldo Marunčić Kultura

Podijelite:

Već dugi niz godina Grad Dubrovnik i Gradska glazba Dubrovnik organizira tradicionalni Božićni koncert Gradske glazbe Dubrovnik koji će ujedno biti i završni koncert u nizu ovogodišnjih nastupa, a u duho obilježavanja 170 godina postojanja Gradske glazbe Dubrovnik.

Uz djela Straussa, Richardsona, Lovlanda, Amstronga, Bocooka, Shawa i ostalih nastupit će gosti solisti Gradske glazbe Dubrovnik i to sve pod ravnanjem dirigenta Ildousa Galioullinea. Kroz cijeli koncert vodit će nas voditeljica Suzi Sokol.

Također, na koncertu će se dodijeliti i priznanja Hrvatskog sabora kulture, krovne organizacije kulturno-umjetničkog amaterizma, zaslužnim pojedincima tj. članovima Gradske glazbe Dubrovnik koji se aktivno bave glazbenim amaterizmom već dugi niz godina.

Iz Gradske glazbe Dubrovnik pozivaju sve građane da u nedjelju 22. prosinca 2013. godine dođu u tvrđavu Revelin, u 20 sati i zajedno s njima uživaju u veselim zvucima blagdanskih skladbi. Ulaz je slobodan.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana