Aktualno

Bourbon zatvoren najmanje mjesec dana, struka ističe – i do pola godine!

U ovom trenutku još nemamo infor­maciju koliko će vremena trebati za saniranje same ceste, još se čeka jasna ekspertiza, kako i na koji način će se uopće ta cesta sanirati. Sigurno je da sami potporni zid neće biti dovoljan, da će trebati izvršiti intervenciju u samom toku ceste – odgovorio je gradonačelnik Mato Franković na pitanje DuLista je li izrađen projekt sanacije dijela promet­nice u Ulici bana Josipa Jelačića te kad joj se namjerava pristupiti.

Podsjetimo, među stanovnicima poznati Bourbon za promet zatvoren je još prošlog petka zbog oštećenja vodovodne cijevi koja opskrbljuje čitav Lapad. Prema mišljenju nekolicine građevinskih stručnjaka koje smo uspjeli kontaktirati u najboljem slučaju čitav proces mogao bi potrajati mjesec dana, no imajući u vidu ‘povijest bolesti’ relizacije, primje­rice, u Vukovarskoj ulici ili kod INA-ine benzinske pumpe Pod dubom to razdo­blje moglo bi se izgledno produžiti na pola godine.

Više o ovoj temi pročitajte u novom broju DuLista koji je od srijede na kioscima!

Pročitajte još

HITNA HELIKOPTERSKA SLUŽBA Nijedan radni dan nije ‘tipičan’, bitno je ostati ‘hladne glave’

Leona Rašica

KONGO, RUGLO U SRCU GRADA Smeće, smrad, štakori, pijani beskućnik i zgroženi turisti

Iva Dedo

MALO IM JE MJESTA Taksisti u Gružu stajalište ‘proširili’ i na autobusnu stanicu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija