Natrag
20.4.2019 02:43

facebook

twitter

google

rss

dulist

Bosanku treba uskladiti sa Županijskim planom

13.3.2012 @ 14:24 Andrea Falkoni Račić Politika

Podijelite:

Ivica Martić (HDZ) postavio je na današnjoj skupštini pitanje županu Dobrolaviću vezano za UPU Bosanka 2 koje je naišlo na razne prigovore od strane udruga i arhitekata.

-Predstavnici Grada Dubrovnika su ga podržali unatoč prigovoru na vidljivost u odnosu na Grad, ali ne i na Bosanku. Kakav je vaš stav o tome-pitao je Martić.

Župan Dobroslavić istaknuo je kako svaki UPU mora biti u skladu sa planovima višeg reda, ovog puta Prostornog plana DNŽ i GUP-a Grada Dubrovnika dodavši:

-Naš Zavod za uređenje ponovno je ponovio taj prigovor. I dalje ćemo inzistirati da se usklade jer je riječ o vidljivosti iz Grada što nije dozvoljeno u GUP-u i PP DNŽ. Prema toma, UPU Bosanka 2 mora se radit prema tome i to mora zastupat i Grad Dubrovnik – poručio je župan.
 
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana