Sport

BORSA OPEN Judoke ‘Dubrovnika’ i ‘Župe dubrovačke’ opet s mnoštvom medalja

BORSA OPEN Judoke 'Dubrovnika' i 'Župe dubrovačke' opet s mnoštvom medalja

Članovi Judo kluba Dubrovnik ovog su vikenda nastupili na međunarodnom judo turniru BORSA Open koji je ove godine privukao 933 natjecatelja iz 16 država i 75 klubova.

U dvorani Bijeli brijeg u Mostaru najuspješniji je bio okitivši se zlatom Ante Raguž u kategoriji do 73 kilograma. Srebro je osvojio Davor Obrvan dok su dvije brončane medalje osvojile Mihaela Đuho i Tea Vukanović. Nadomak medalji s osvojenim petim mjestom su Lucija Čurlin i Karmen Knego.

Također, na Borsa OPEN-u 2015. sudjelovalo je  11 natjecatelja JK Župa dubrovačka, a njih pet osvojilo je medalje:

1.    Iva Oberan – I. mjesto u kadetskoj i I. mjesto u juniorskoj konkurenciji
2.    Lena Galjuf – I. mjesto
3.    Petrunjela Pavić – III. mjesto
4.    Nika Viđen – III. mjesto
5.    Peri Adrian Puljić – III. mjesto

Iva Oberan ponovno je briljirala u obje konkurencije te je sve borbe pobijedila ipponima i time potvrdila odličnu formu. Međutim, ovog puta ugodno su iznenadili Lena Galjuf i posebno Peri Adrian Puljić koji je do medalje došao nakon čak 6 borbi. O jačini Turnira najbolje svjedoči činjenica što je nastupilo preko 1000 natjecatelja te da je završio tek u kasnim večernjim satima.

Osim navedenih osvajača medalja za JK Župa dubrovačka nastupili su: Dragan Oberan, Blago Krtalić, Miho Kraljić, Emin Agović, Zvonimir Vučićević i Duje Mrčela.

Već idućeg vikenda natjecatelje Judo kluba Župa dubrovačka očekuje Državno prvenstvo za mlađe kadete/kadetkinje i za mlađe seniore/seniorke koje će se održati u Zagrebu.

borsa-open-judo-klub

 

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr