DuList PROMO

BONA FIDE Meksički specijaliteti u Gradu

Mex Cantina Bona Fide smještena u Ulici za Rokom u povijesnoj jezgri već na prvi pogled privlači. Meksičko šarenilo prilagodilo se Mediteranu, tako da na stolovima i stolicama prevladavaju boje mora i lavande, pravi medite­ranski ugođaj koji poziva na objed ili pak večeru. Menu je bogat i sadrži sva moguća tra­dicionalna jela meksičke kuhinje.

Uz dugogodišnje iskustvo u pri­premi takvih jela, Bona Fide se može pohvaliti svježinom namirnica iz lokalnih OPG-ova koje se sprav­ljaju netom nakon narudžbe jela uz domaće i svježe umake. Svako jelo može biti servirano s različitim punje­njem poput junetine, piletine ili tune uz čak i vegetarijansku ili vegansku ina­čicu tog jela. Primjerice, enchilada je u originalu punjena trakicama junetine, dok je u Cantini Bona Fide možete probati punjenu s piletinom, povrćem ili tunom. Pažljivim balansom začina svako jelo dobiva karakter, a opet nije preljuto.

Pravi ljubitelji chillyja i jalapeño papričica doći će na svoje jer pored svježih sastojaka i ljutih papričica koje se koriste u ovim meksičkim specijalitetima, Bona Fide u ponudi ima niz umaka tvrtke ‘Volim ljuto’. Guaca­mole, Salsa Fresca i umak Roja sjeckani su rukom i svakodnevno se pri­premaju. Fajitas su mekane, snažnih okusa uz puno finog povrća. Pored svih tih punih i spicy okusa, u ponudi je i bogat izbor pizza. ­Bona Fide za Dubrovčane je pripre­mila ponudu koja se ne odbija 40 posto popusta na hranu i piće, a kako su
porcije jela velike radi se o odličnoj vrijednosti za novac.

Pored klasičnih meksičkih piva i vrhunske tequille u ovoj kantini pro­bati se mogu razni kokteli koji su tako­đer prilagođenih cijena. S pažljivo odabrane vinske karte mogu se izdvo­jiti klasična vina našeg podneblja poput Postupa, Dingača i Dubrovačke malvasije kao i međimurska eko vina vinarije Lovrec.

Pročitajte još

MEX CANTINA BONA FIDE U GRADU Večeras ne propustite fenomenalnu Maju Grgić

Dulist

RIXOS PREMIUM DUBROVNIK Jedinstveni doživljaj show cookinga

Dulist

#MLJETOVANJE Počastite se odmorom na Odisejevom otoku

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija