Sport

BOMBA IZ GRUŽA Bušlje i Obradović u kapici Juga

Obradović Bušlje

VK Jug CO s ponosom objavljuje kako će najbolji branič svijeta, hrvatski reprezentativac, Andro Bušlje i jedan od najpolivalentnijih igrača svijeta Paulo Obradović braniti boje Jug Croatia osiguranja. Bušlje je potpisao vjernost Jugu na četiri, dok je Obradović potpisao na tri godine.

Naime, nakon isteka ugovora i nekoliko razgovora s Lukšom Jakobušićem predsjednikom kluba, Andro Bušlje najprije nije prihvatio uvjete koje mu je Jug ponudio, stoga je Uprava kluba odlučila prihvatiti njegovu odluku, objaviti kako odlazi iz Juga te mu poželjeti sve najbolje u novoj sredini.

No, nakon pripremnog turnira reprezentacije u Zagrebu došlo je do obrata i novog razgovora nakon kojega je Bušlje odlučio ostati u Dubrovniku i sljedeće četiri godine igrati za matični klub.

– Istina, prošlog tjedna nismo našli zajednički dogovor. No, nakon povratka iz Zagreba, ponovno smo sjeli i razgovarali, nakon čega sam prihvatio ponudu kluba. Sretan sam! Ostajem u Jugu gdje sam i počeo igrati i nadam se da ćemo od iduće sezone ponovo biti momčad koja će svojim navijačima podariti puno sretnih trenutaka – kazao nam je Andro Bušlje.

Podsjetimo, Bušlje je Jugom je osvojio naslov prvaka Europe 2006. godine, četiri Kupa RH i devet, a ne kako smo prethodno napisali sedam, naslova prvaka Hrvatske. Uz ispriku Andru i čitateljima, na ovoj pogrešci nadamo se da ćemo zajedničkim snagama već sljedeće godine proslaviti njegov jubilarni deseti naslov državnog prvaka.

Nakon dvogodišnjeg izbivanja iz matičnog kluba u Jug se vratio i Paulo Obradović. Iako su kvalitete Obradovića vrlo dobro poznate našim navijačima, recimo kako je riječ o najboljem igraču Jadranske lige u sezoni 2013./14.

– Bit će vremena za govore, za sada ću samo reć da sam presretan što sam se vratio u svoj klub i učinit ću sve da i trofeje vratimo doma u Grad. Tu im je i mjesto – kratak je bio Paulo Obradović.

Predsjednik kluba Lukša Jakobušić od početka svog mandata nije krio želju da u Juga vrati igrače koji su ponikli u VK Jug CO. Uprava Juga uspjela je u svojoj namjeri zadržavanja svojih najboljih igrača (Dobud, Bošković, Bušlje), a njima su do sada pridodali Paula Obradovića i australskog reprezentativca Aarona Youngera.

– Vrćanjem Paula i zadržavanjem Andra potvrđujemo sve ono što radimo proteklih mjeseci u stvaranju kluba kakvog svi skupa želimo – kazao nam je predsjenik Juga Lukša Jakobušić.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist