Natrag
22.2.2019 03:18

facebook

twitter

google

rss

dulist

Bokarica u karavani Mostar – Vukovar

28.4.2013 @ 14:08 Baldo Marunčić Sport

Podijelite:

Član biciklističkog kluba Konavle Adrian Bokarica sudjeluje u biciklističkoj karavani prijateljstva Mostar – Vukovar od 28. travnja do 2. svibnja.

Uz Adriana će put od 400 kilometara u četiri dana prevaliti više od pedeset biciklista iz Mostara, Širokog Brijega, Čapljine, Zagreba, Vukovara, Požege i Županje, te pod geslom 'Ne pustimo zaboravu' odati počast svim stradalima u Domovinskom ratu, a posebice u Bosni i Hercegovini i Vukovaru.

Karavana, koju organiziraju Biciklistički klub Mostar zajedno s Udrugom za promociju biciklizma 'Hercegovina Bike' te više biciklističkih klubova iz BiH i Hrvatske,a u kojoj će se i tijekom puta priključiti veliki broj biciklista, očekuje se u Vukovaru u srijedu 1. svibnja, a sutradan svi sudionici karavane sudjelovat će na obilježavanju 22. obljetnice stradanja dvanaest hrvatskih redarstvenika u Borovu.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana