Politika

“Bojite se da će SDP napraviti Pelješki most”

Vijećnici Skupštine Dubrovačko-neretvanske županije nisu danas raspravljali o najavi ratifikacije Sporazuma o granici s Bosnom i Hercegovinom u Hrvatskom saboru.

Točka je povučena s dnevnog reda jer je procijenjeno kako je na ovu temu potrebno sazvati tematsku sjednicu, pojasnio je župan Nikola Dobroslavić. Na njoj bi, najavljeno je, trebali nazočiti i i predstavnici Vlade RH. Povučena je i odluka o imenovanju novog člana Nadzornog odbora Zračne luke Dubrovnik jer točka nije bila pripremljena za ovu sjednicu.

– Budemo li čekali tu tematsku sjednicu, kao i onu kad smo predlagali tematsku sjednicu o prometnoj povezanosti DNŽ, načekat ćemo se dvije godine. Niste nam je dali već ste je stavili kao točku dnevnog reda, licemjerno. Bila je to smijurija. To košta ovu Županiju – komentirao je vijećnik SDP-a Mladen Marelić.

– Razlog povlačenja nije tematska sjednica, nego strah da će SDP i koalicijski partneri napraviti Most. Poručujem da će SDP samo jednom otvarati radove na Pelješkom mostu, a ne kao HDZ nekoliko puta – poručio je SDP-ov vijećnik Petar Jelčić.

Pročitajte još

MARO KRISTIĆ ‘Građani su svjesni da je do prekida sjednice došlo zbog nedostatka hrabrosti vladajuće većine’

Dulist

PLENKOVIĆ STIŽE U DUBROVNIK U nedjelju će otvoriti pročistač u Komolcu!

Dulist

PETKA I VILA RAŠICA Srđevci o ‘dobrim ljudima koji poštuju hrvatske zakone’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija