Natrag
19.2.2019 16:05

facebook

twitter

google

rss

dulist

“Bojite se da će SDP napraviti Pelješki most”

28.8.2012 @ 13:21 Ana Prohaska Politika

Podijelite:

Vijećnici Skupštine Dubrovačko-neretvanske županije nisu danas raspravljali o najavi ratifikacije Sporazuma o granici s Bosnom i Hercegovinom u Hrvatskom saboru.

Točka je povučena s dnevnog reda jer je procijenjeno kako je na ovu temu potrebno sazvati tematsku sjednicu, pojasnio je župan Nikola Dobroslavić. Na njoj bi, najavljeno je, trebali nazočiti i i predstavnici Vlade RH. Povučena je i odluka o imenovanju novog člana Nadzornog odbora Zračne luke Dubrovnik jer točka nije bila pripremljena za ovu sjednicu.

– Budemo li čekali tu tematsku sjednicu, kao i onu kad smo predlagali tematsku sjednicu o prometnoj povezanosti DNŽ, načekat ćemo se dvije godine. Niste nam je dali već ste je stavili kao točku dnevnog reda, licemjerno. Bila je to smijurija. To košta ovu Županiju – komentirao je vijećnik SDP-a Mladen Marelić.

– Razlog povlačenja nije tematska sjednica, nego strah da će SDP i koalicijski partneri napraviti Most. Poručujem da će SDP samo jednom otvarati radove na Pelješkom mostu, a ne kao HDZ nekoliko puta – poručio je SDP-ov vijećnik Petar Jelčić.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana