Natrag
17.2.2019 02:40

facebook

twitter

google

rss

dulist

Bogat program uz Elafitske feste

1.8.2013 @ 14:41 Ana Prohaska Zanimljivosti

Podijelite:

U okviru ljetnih manifestacija u organizaciji Turističke zajednice grada Dubrovnika priredbe na Elafitima i u turističkim mjestima se nastavljaju predstojećeg vikenda koji donosi niz odličnih programa uz tradicionalne  pučke feste i blagdane.

Večeras na Koločepu u 21 sat, u Gornjem Čelu, ispred crkve sv. Antuna svoj lijepi program klapskih tradicionalnih skladbi i obrada zabavnih pjesama izvest će klapa Ragusavecchia.

Povodom Feste Sv. Stjepana na otoku Šipanu u Šipanskoj luci, u subotu 3. kolovoza u 22sata nastupit će Juraj Galina i grupa Arena na zabavi koja će potrajati do ranih jutarnjih sati. Na Šipanu u nedjelju 4. kolovoza počinje Ljetna škola filma Šipan, koja traje do 14. kolovoza,  a u okviru ove škole 8. kolovoza u 21 sat u  Šipanskoj luci nastupit će Tedi Spalato.
 
Sv. Stjepan tradicionalno se proslavlja i u Zatonu Velikom pa će 3. kolovoza u 18 sati u Zatonu Velikom na rivi nastupiti Limena glazba i mali Linđjo Zaton, a od 22 sata na rivi započinje zabava za turiste i mještane uz trenutno jedne od najboljih hrvatskih izvođača Iva Amulića i klapu Rišpet.

Na Lopudu 2. kolovoza u 9 sati ispred Hotela Lafodia nastupa Limena glazba Zaton te plesni ansambl   Step&Jazz, a 7. kolovoza u 21 sat u crkvi sv.Nikole koncert će održati solist na gitari Dario Čagalj.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana