Zanimljivosti

Bogat program uz Elafitske feste

Bogat program uz Elafitske feste

U okviru ljetnih manifestacija u organizaciji Turističke zajednice grada Dubrovnika priredbe na Elafitima i u turističkim mjestima se nastavljaju predstojećeg vikenda koji donosi niz odličnih programa uz tradicionalne  pučke feste i blagdane.

Večeras na Koločepu u 21 sat, u Gornjem Čelu, ispred crkve sv. Antuna svoj lijepi program klapskih tradicionalnih skladbi i obrada zabavnih pjesama izvest će klapa Ragusavecchia.

Povodom Feste Sv. Stjepana na otoku Šipanu u Šipanskoj luci, u subotu 3. kolovoza u 22sata nastupit će Juraj Galina i grupa Arena na zabavi koja će potrajati do ranih jutarnjih sati. Na Šipanu u nedjelju 4. kolovoza počinje Ljetna škola filma Šipan, koja traje do 14. kolovoza,  a u okviru ove škole 8. kolovoza u 21 sat u  Šipanskoj luci nastupit će Tedi Spalato.
 
Sv. Stjepan tradicionalno se proslavlja i u Zatonu Velikom pa će 3. kolovoza u 18 sati u Zatonu Velikom na rivi nastupiti Limena glazba i mali Linđjo Zaton, a od 22 sata na rivi započinje zabava za turiste i mještane uz trenutno jedne od najboljih hrvatskih izvođača Iva Amulića i klapu Rišpet.

Na Lopudu 2. kolovoza u 9 sati ispred Hotela Lafodia nastupa Limena glazba Zaton te plesni ansambl   Step&Jazz, a 7. kolovoza u 21 sat u crkvi sv.Nikole koncert će održati solist na gitari Dario Čagalj.

Pročitajte još

KAZNE I DO 13 TISUĆA EURA Fina upozorava na obavezu slanja važnih dokumenata

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1945. U New Yorku umro znameniti brodovlasnik Božo Banac

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1851. Rođen povjesničar, književnik i diplomat Lujo Vojnović

Dulist