DuList IN

Bogat program u Lazaretima

Nakon produženog sajma second hand odjeće, ili popularnijeg naziva „buvljak“, Art radionica Lazareti nastavlja s uzbudljivim tjednom.

Tako su prvi po redu još jedni Rockumentarci, koji će se održati večeras, ovaj put prikazujući u 20 sati film „Nevidljiva akcija“, priču o subotičkoj nezavisnoj glazbenoj sceni, s posebnim naglaskom na sociološki aspekt situacije u kojoj se taj grad i pojedinci koji su se bavili Nečim Drugim nalazili u devedesetim godinama prošlog stoljeća.

U četvrtak, petak i subotu u goste Lazaretima stižu Performance Exchange, koji će svaku večer od 20 sati izvesti dvije izvedbe "Shakespeare & Sherlock u Dubrovniku".

U petak u 19 sati, gost predavač Mirko Petrić govori na Urbanističkoj početnici na temu „Urbane kulturne politike u turističkom gradu“, s posebnim osvrtom na situaciju u Dubrovniku i Zadru.

Uz sve ovo, ekipa iz Lazareta poziva na radnu akciju. Naime, s dolaskom sunčanog vremena, odlučili su se od danas popodne pituravati stolice u ljetnom kinu Slavica, pa pozivaju sve zainteresirane da se pridruže i uživaju u lijepim danima i 'radnoj akciji'.
 

Pročitajte još

Darija Mikulandra u nesvakidašnjoj kreaciji poznate dizajnerice

Dulist

PREMIJERA Priča o Orlandu kroz plesne pokrete Conviva oduševila i velike i male

Dulist.hr

VEČER KOMEDIJE NA KAMPUSU Nasmijte se do suza sa Željkom Pervanom

Dulist