Sport

BODOVI NADE Tko čeka, (do)Čeka!

BODOVI NADE Tko čeka, (do)Čeka!

GOŠK-Dubrovnik 1919. ostvario je vrijednu pobjedu u borbi za ostanak u južnoj skupini 3. HNL.

U utakmici 29. kola momčad Josipa Papića slavila je u Baškoj Vodi protiv Uranie s 1:0, a jedini strijelac bio je Petar Čeko u 15. minuti. To je prva gostujuća pobjeda GOŠK-a ove sezone (uz 4 remija i 10 poraza) te ukupno osma.

GOŠK je do sva tri boda u Baškoj Vodi stigao u sastavu: Kristić, Ivanišević, Nikolić, Matić, Torbarina,Žile, Veraja (od 65. Petrušić), Skaramuca (od 73. Zelenika), Lipotić (od 90. Smrdelj), Čeko i Caput.

Dubrovački sastav sada ima 33 boda, ali još nije potpuno osigurao miran kraj natjecanja. Naime, svi su konkurenti također slavili. U izravnom okršaju davljenika Imotski je u sudačkoj nadoknadi s 1:0 slavio u Kaštelima protiv Vala, Junak je s 4:0 bio bolji od Splita, a Zagora s 4:3 svladala Hrvace. Poraze su ubilježili Neretvanac (0:1 kod Jadrana LP) i Kamen (0:7 kod Zadra) pa ni oni nisu sigurni u svoj ostanak. Tako su se na koncu unutar tri boda nagurali Zagora s 35, Junak, GOŠK i Kamen s po 33 te Imotski i Neretvanac s po 32.

U posljednjem kolu u subotu 19. svibnja na Lapadu dočekuje Zagoru, a pobjeda protiv Unešićana osigurava im ostanak u ligi.

Inače, prvak južne skupine 3. HNL je Croatia iz Zmijavaca, dok iz lige sigurno ispada Val.

Pročitajte još

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist