Natrag
17.2.2019 07:06

facebook

twitter

google

rss

dulist

Boćarski klub Ogrc sa dušom

3.6.2013 @ 12:02 Mia Njavro Zanimljivosti

Podijelite:

Humanitarni boćarski turnir Kluba Ogrc iz Trpnja, s ciljem prikupljanja sredstava za ugradnju morskog lifta za osobe s invaliditetom, održao se od 31. svibnja do 2. lipnja.

-Moramo se od srca zahvaliti boćarskom klubu Ogrc na organizaciji humanitarnog turnira za izgradnju lifta za osobe s invaliditetom, posebno hvala obitelji Kristić, koji su nas kao i uvijek toplo primili, zatim Lizi protiv raka Pelješac, Lastovo, Korčula Mljet koje su se priključile humanitarnoj priči prodavajući prikle za lift na moru, hvala svim ljudima iz Trpnja koji su pomogli, donirali i koji će tek pomoći. Hvalevrijedna suradnja triju Udruga iz različitih područja, a najljepši dio priče je što će Pelješac dobiti lift za osobe s invaliditetom, tako naši članovi oboljeli od multiple skleroze i druge osobe s invaliditetom, kao i naši gosti moći će uživati u kupanju na najljepšem poluotoku na svijetu…- istaknuli su iz Društva multiple skleroze Dubrovačko-neretvanske županije.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana