Sport

BOĆANJE Bosančani svladali Torcidu i ostali stopostotni

BOĆANJE Bosančani svladali Torcidu i ostali stopostotni

Bosanka je u derbiju kola pobjedila Torcidu Osojnik i tako ih udaljila od borbe za vrh na 5 bodova razlike. Bio je to pravi derbi, u kojoj se vodila borba za svaku boću, za svako ponat.

Prvo je u krugu Štefi Miloslavić s 13:11 pobijedio Toni Lučića, a isto su napravili i dvojac Bosanke Joško Kokanović i Marko Čojić. Božo Žmirak je vratio Torcidu u igru pobjedom u pojedincu, a parovi su odigrali nerješeno. U brzincu opet nerješeno 23:23 jako dobro i napeto izmedu Rade Sašila i Tonija Lučića. U preciznom su se poprilično ruke tresle obojici ali Marko Čojić sa 4:3 donosi 2 velika ponta protiv Stijepa Memunića. Prije zadnje dvije igre Bosanka je imala lijepih 8 : 4 i trebao im je samo još jedan punat. Par jedonio pobjedu, i to Kokanović i Sašilo, trojka izgubila.

Bilo je to ukupnih 10:6 za Bosanku i slavlje je moglo početi. Uvjerljivo na vrhu sa svih šest pobjeda. U ostalima susretima Brgat je preskočio Petku, Mokošica Orašca, a Strijelac je u gradskom derbiju bio bolji s 10:6 od Montovjerne.

Rezultati:
1. Bosanka s 18; 2. Osojnik 13; 3. Mokošica 10; 4.Brgat / Orašac po 9; 6. Strijelac 7; 7. Montovjerna 4. i 8. Petka bez bodova. Iduće 7.kolo igra se u nedjelju 14.10., a sastaju se: Montovjerna-Brgat; Orašac-Bosanka; Torcida Osojnik-Strijelac i Petka-Mokošica, nakon čega slijedi zimska pauza.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist